Magazin Prensi mayoyla etkilemiş

Prensi mayoyla etkilemiş

Paylaş
Prensi mayoyla etkilemiş

Amerikan Vogue dergisinin temmuz sayısındaki söyleşide Charlene Wittstock, Prens Albert'la ilişkisinin yanı sıra stilini oturturken yaşadıklarını da anlattı

1 Temmuz’da evlenecek 33 yaşındaki müstakbel prenses, “Albert’la flört etmeye başladığımızda, gözlerin bu kadar üzerimde olacağını tahmin etmiyordum. Birlikte katıldığımız ilk davete gitmeden önce, kafama göre giysiler seçtim, manikürümü ve saçımı kendim yaptım. Tüm gün plajda voleybol oynamıştım, kendimi iyi hissediyordum, iyi göründüğümü düşünüyordum. Ama ertesi gün, basında beni yerden yere vurdular, rüküş hatta ‘kıro’ olmakla suçladılar” diyerek ‘ilk şokundan’ da bahsetti.

Haberin Devamı

‘Albert’ı mayoyla etkiledim’

Güney Afrikalı yüzücü, sonrasındaki değişimi de “Karl Lagerfeld ‘Sen yeni Grace Kelly olacaksın, insanlar seni stil ikonu ilan edecek. Giysilerine dikkat etmen lazım’ dedi. Ben de danışmanlarla çalışmaya başladım” diye açıkladı.

Patrick Demarchelier’e mayoyla poz veren prenses “Albert’la tanıştığımızda üstümde mayo vardı. Onu böyle etkiledim. Benim için mayo, dünyanın en özel giysisi” dedi. Wittstock, gelinliğini Giorgio Armani’nin tasarlayacağını söyledi.

GAZETEPORT