Dr. Haydar Dümen 'Prezervatifi makasla kestim'
HABERİ PAYLAŞ

'Prezervatifi makasla kestim'

Haberin Devamı

Gençlik güzel şey. Heyecanlar, kalpte çarpıntılar, güzel kızlar çevrenizde. Her şeyin tadına bakmak, cinselliği bir an önce yaşamak istiyorsunuz. Elbette zamanı gelince ilişkinizi yaşayacak, mutlu olacaksınız. Ancak bu sırada kimsenin canını yakmayın. Her çiçekten bal aramaya kalkar, koklamak isterseniz başınız belaya girer, üzülürsünüz...

Çiçek koklamak istiyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşım yurt dışında yaşıyor. Ben başka kızlarla ilişkiye giriyorum. Biz 3 yıl sonra evlenmeyi planlıyoruz. Cinsel isteğime karşı koyamıyorum. Sürekli yeni çiçekler koklamak istiyorum. Dualarım sizinle. RUMUZ: EDİRNELİ

CEVAP: Değerli okurum, dualarının dozu kaçtı. İsteklerinin de dozu kaçtı. Haydar Hocan da ortada bu sorunların karşısında şaştı. Düşünüyorum ne yapabilirim diye. Bir şey yapamam ki. Nişanlın uzakta. Sen çiçek koparma merakında. Gel, sen şu duanın yarısını indir. Ben de çiçeklerin yarısını indireyim. Öyle ortada mutlu mutlu gidebildiğimiz kadar gidelim.

Prezervatif küçük gelince ucunu makasla kestim

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama prezervatif küçük geldi, makasla ucundan kestim. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP: Nasreddin Hoca, leyleğe bakmış, bakmış. İçine sindirememiş. Bacaklarının yarısıyla gagasını ortadan kesmiş. ‘İşte şimdi kuşa benzedin’ demiş. Senin prezervatif işin de tıpkı buna benzemiş. Dünyada ne kadar pratik zekalı varsa bizde türemiş. Çoğu da Karadeniz’de kümelenmiş. Temel, Fadime ikilisi güldürerek mutlu eder hepimizi. Bence delik yani kesik prezervatifi akıl müzesine koymalı ve kesik prezervatif ne işe yarar diye sormalı? Umarım, bir üstün zekalı çıkar, o kesik prezervatifi madalya gibi göğsüne takar, Haydar Hoca da ‘Aslanım be’ diyerek gururla ona bakar.

Devamı 2. sayfada...

İkinci ilişkide sertleşme sorunu yaşıyorum

23 yaşındayım. Bir kez ilişkiye girince 5 dakika bekleyip ikinciye girebiliyordum. Ama şimdi çok zorlanıyorum. Sertleşme sorunu yaşıyorum. Sizce ne yapmam lazım? Arkadaşlarımın hiç böyle dertleri yokmuş.

CEVAP: Değerli okurum, arkadaşlarından sana ne? Sen kendi arabana bak. Kimi kamyondur kimi Mercedes, kimi de Ferrari’dir. Sen içlerinden birini seç, al. Onunla uzlaş ve barış. Hayatının sonuna kadar seni rahatlıkla taşır. Bence 5 dakika kısa bir süre. Kendini zorlama. Arabanın yağını kurutma.

Sevgilim zenci, bizim çocuğumuz nasıl olur?

18 yaşındayım. Sevgilim 20 yaşında. Haftada 2-3 kez ilişkiye giriyoruz. Ben sarışın ve mavi gözlüyüm. Sevgilim zenci. Ailemin haberi yok. Acaba doğacak çocuğumuz nasıl olacak? Kime benzer? RUMUZ: DERTLİ ASLI

CEVAP: Dertli Aslı, şimdiden aklı tasalı. Bunda merak edecek ne var? Çocuğun bir gözü mavi, öteki kahverengi. Doğduğunda ailenin değil, dünyanın haberi olacak. Van kedisi türü çocuk, haber bültenlerini dolduracak. Haber dünyaya yayılacak. Çocuk kazanç kapısı olacak. Gelen paraları görünce arkadaşın zenci bu kapıdan ayrılmayacak. Vay be! Ne zenciler varmış? Sen gel Afrika’dan, sıyrıl bunca delikanlı arasından. Bul sarışını, çıkar çamaşırını... Sonra çocuk reklamlarından gelen paralarla salla başını, al maaşını. Haytt, var mı bize yan bakan be? Varsa böyle bir şans, bize de bize de biraz avans.

Zayıflasam sperm sayım artar mı?

21 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken gelen spermin az olduğunu fark ettim. Doktor sperm testi istedi. Sperm sayım az çıktı. Kilo versem sperm sayım düzelir mi? RUMUZ: HOLYDREAMS

CEVAP: Değerli okurum, sen kilo ver, gerisini düşünme. İleride sorun yaşamayacağına inanıyorum. Ama kilolu kaldığın sürece sorunlar artacak. Evlendikten sonra her şey yoluna girer. Operasyon yapılacaksa da o zaman olur.

Devamı 3. sayfada...

Dalga geçecekler diye ilişkiye giremiyorum

Penisimin ereksiyon hali 12 santim. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçerler diye korkuyorum. Sizce normal mi?

CEVAP: Değerli okurum, tıbba göre normal. Kimine küçük gelebilir. Bazıları alay da edebilir. Sen bunlara karşı kendini koru ve dirençli ol.

Zayıfladım ama...

26 yaşındayım ve nişanlıyım. Penisimin sertleşmiş hali 12 santim ama kilolu olduğum için 2 santim yağ olduğunu siz yazıyorsunuz. Zayıfladım ama oradaki yağlar erimedi. O yağları nasıl eritebilirim?

CEVAP: Sevgili okurum, liposuctionla aldıracaksın.

Kuşum bir türlü kanatlanmıyor

Yaş 25 ama iş bitmiş. Kuşum kanatlanmıyor. Her türlü vitamini içtim ama kanatlarda hareket yok. Bir, iki kez psikoloğa gittim “Stresten” dedi. Stresli de değilim. Acaba kuşum bitkisel hayatta mı?

CEVAP: Değerli okurum, sen şu 25 yaşınla, sıraladığın bütün kusurları bana ver. Ben de sana neyim var, neyim yok onu vereyim. Psikolog ne desin? Bir isim bulacak, elinden kurtulacak. Stresin bile yokmuş ama psikolog teşhisini koymuş. Adam öldü sanmışlar, doktor öldü raporu vermiş. Tabutta giderken adam dirilmiş. Başını kaldırıp “Ben ölmedim” demiş. Cemaatin sözcüsü “Arkadaş, elimizde kapı gibi rapor var, sen ölüsün, gerisi bizi ilgilendirmez” diyerek adamı diri diri gömmüş. Eee arkadaş şimdilik bu kadar. Hele sen biraz dinlen. Zamanı gelmek üzere, hemen evlen. Sorun çıkarsa çözüm biz hekimlerden.

Genelevde başarılı olamıyorum

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder