Gündem İş ilanıyla fuhuş tuzağı

İş ilanıyla fuhuş tuzağı

Paylaş
İş ilanıyla fuhuş tuzağı

İş ilanıyla fuhuş tuzağı

Kocaeli’nin yeni ilçelerinden Darıca’da, ‘Yatalak kadına bakacak yatılı kadın aranıyor’ ilanı üzerine Sakarya’dan gelen 22 yaşındaki genç kız önce tecavüze uğradı, sonra kapatıldığı evde yaklaşık 20 kişiye para karşılığı satıldı. Genç kızı serbest bırakma karşılığı ailesinden de fidye istedikleri öne sürülen biri kadın 4 kişi polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Darıca’da oturan Yılmaz Çolak, bir gazeteye ‘yatalak eşime bakacak eleman arıyorum’ diye ilan verdi. Bu ilanı gören ve işe ihtiyacı olan Sakaryalı 22 yaşındaki R.Ö. Darıca’ya gelerek Yılmaz Çolak ile görüştü. Ancak önerilen 500 TL aylık ücreti az bulan R.Ö. işi kabul etmedi. Yılmaz Çolak ise bunun üzerine genç kızı arkadaşı 30 yaşındaki Gürol Çelik'e yönlendirdi.

‘ÖNCE TECAVÜZ, SONRA SATIŞ’

İddiaya göre Gürol Çelik, iş umuduyla yanına gelen R.Ö.’ye önce tecavüz etti. Sonra da genç kızı zorla alıkoydu. Birkaç gün sonra da kızı Darıca’da oturan Basri- Aynur Filiz çiftinin evine gönderdi. Burada bir odaya kapatılan ve zorla tutulan R.Ö., ifadesine göre 20 gün boyunca 20 kişiyle para karşılığı ilişkiye girmeye zorlandı.

Haberin Devamı

Bununla da yetinmeyen zorbalar, bu kez genç kızın Sakarya’da oturan ailesini arayarak, kızlarının ellerinde olduğunu belirtip, fidye istedi. Genç kızın ailesinin durumu polise bildirmesi üzerine telefon aramalarından yola çıkılarak genç kızın alıkonulduğu ev bulundu.
Eve baskın yapan polis, R.Ö.'yü kapatıldığı odada bulurken, olayla ilgili olarak ilanı veren Yılmaz Çolak'la birlikte, genç kıza tecavüz eden Gürol Çelik ve genç kızı evde alıkoyup para karşılığı başka erkeklere satan karı- koca gözaltına alındı.

Mesut IŞIK/GEBZE (Kocaeli), (DHA)