Magazin 'Profesörün kızı sivri topukla dövdü'

'Profesörün kızı sivri topukla dövdü'

Paylaş
'Profesörün kızı sivri topukla dövdü'

'Profesörün kızı sivri topukla dövdü'

Şarkıcı Esra Balamir, heykeltıraş Prof. Dr. Nilay Büyükişleyen ve kızı Gizem Tezonar ile geçen hafta Etiler-Akmerkez’de bir ayakkabı mağazasında saç saça, baş başa kavga etti. Esra Balamir ayakkabı almak için mağazaya girdi.

Haberin Devamı

PROFÖSÖRLE MANKEN BİRBİRİNE BÖYLE GİRMİŞTİ!

Denediği ayakkabıya aynada bakarken aynı mağazada alışveriş yapan heykeltıraş Prof. Dr. Nilay Büyükişleyen ile kızı Gizem Tezonar da aynaya bakmak istedi. İddiaya göre; Gizem Tezonar, Esra Balamir’e “Çekil şuradan” dedi. Esra Balamir “Güzellikle söyle çekileyim” cevabını verdi.

Gizem Tezonar ile Esra Balamir karşılıklı hakaretin ardından birbirlerini saçlarından çekip yerde sürükledi. Bu sırada Prof. Dr. Nilay Büyükişleyen elindeki çantayla Esra Balamir’e vurmaya başladı. Güvenlik görevlileri tarafları zor ayırdı. Esra Balamir “Bu kız kendisini sivri topukla dövdüğümü, ısırdığımı söylüyor. Dayak yiyen bendim. Sivri topuk ve çantayla kafama feci indirdiler.

Haberin Devamı

Ayrıca diş etlerim hasta olduğu için elmayı bile ısıramıyorum. 100 kiloluk Gizem’i nasıl ısırayım? Ellerinden zor kurtuldum” dedi.