Yaşam Project Morpheus'un ismi değişti!

Project Morpheus'un ismi değişti!

Paylaş
Project Morpheus'un ismi değişti!

Son dönemlerin trend teknolojisi olan sanal gerçeklik cihazlarından Project Morpheus'un adı değişti

Sony tarafından geliştirilen ürün için yapılan resmi açıklamaya göre sanal gerçeklik cihazının adında değişikliğe gidildi.

Haberin Devamı

Sony’den gelen resmi açıklamaya göre, daha önce Project Morpheus olarak bilinen sanal gerçeklik girişiminin ismi artık Playstation VR. Tokyo Game Show öncesi basın toplantısında yapılan tanıtımla yeni isim duyuruldu. Morpheus’un yanında çok sönük kalan bu isim muhtemelen daha ciddi ve sade olduğu için tercih edilmiş.

Yazılım geliştirme sorumlularından Masayasu Ito, bu ismin sadece yepyeni bir deneyimle eşleştirilmeyeceğini, aynı zamanda bu yeni deneyimleri yaşarkan PlayStation markasının tanıdık yüzünü hatırlatacağını belirtti.

Yapılan açıklamaya göre Sony’nin işi henüz bitmedi. Donanıma rötuşlar gelmeye devam edecek ve ürünün son hali önümüzdeki dönemde belli olacak. Aynı zamanda hem Sony bünyesindeki stüdyolardan hem de üçüncü parti geliştiricilerden Playstation VR için yazılımlar geliyor olacak. Sony, Playstation VR’la ilgili yeni haberler için önümüzdeki ayları beklememizi söylüyor.

Haberin Devamı

Whatsapp’tan 900 sürücüye ceza!