Gündem Promosyonlu bebekler!

Promosyonlu bebekler!

Paylaş
Promosyonlu bebekler!

Promosyonlu bebekler!

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde AKP'li Gevrekli Belde Belediye Başkanı Cavit Şirin, 2 bin 65 olan belde nüfusunun artması için su promosyonu uyguluması başlattı.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Cavit Şirin, su abonesi olan ailelerde, 3 çocuktan sonra her bir çocuk için yüzde 10 indirim yapacaklarını söyledi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde göreve geldiğini hatırlatan Gevrekli Belediye Başkanı Cavir Şirin, "Kasabamız 2 bin 65 nüfusuna sahip. Seçimlerden sonra göreve geldiğimizde en büyük hedefimiz insan sağlığı ve çevreye verdiğimiz önemdi. Su kaynaklarımızda sıkıntı yaşanıyordu. Kışın yağan kar ve yağmur sularına çamur karışıyordu. Bunu önlemek için 150 metrekarelik bir havuzda daha hijyenik bir ortam sağladık. Depomuzdan gelen suyumuzu halkımız daha temiz bir şekilde içme suyu olarak kullanmakta. Yayladan gelen suyumuz bizim en önemli kaynağımız. Cazibeli olarak kasabamıza kadar ulaştığı için belediyemize maddi bir yük getirmemektedir."dedi.

Haberin Devamı

SUYA ZAM YERİNE İNDİRİM

Gevrekli Belediye Başkanı Cavit Şirin, suya zam yapmadıklarını aksine, abonenin evdeki çocuk sayısına göre indirim uygulaması başlattıklarını belirtti. Bu uygulamanın nüfusun artmasını da sağlayacağını ifade eden Şirin, şunları söyledi: " 3 çocuk ve üzeri nüfuslu abonelerimiz, çocuk başına yüzde 10 daha ucuz su kullanabilecekler. Çocuk sayısı arttıkça yüzde oranı da yükselmektedir. Her çocuk evindeki suya yüzde 10 indirim sağlamakta. 5 çocuklu bir ailenin içme suyuna yüzde 20 oranında indirim yapıyoruz. Çocuk sayısı 6'ya çıktığında yüzde 30 şeklinde. Ne kadar çok çocuk varsa her bir çocuk başınaa yüzde 10 indirim sağlamaktayız. Seydişehir ve civarında en ucuz suyu biz kullanıyoruz. Suyumuzda ton başına 0.30 TL para ödemekteler. "

DHA