Bilim - Teknoloji PS4 oyunları indirime girdi
Paylaş
PS4 oyunları indirime girdi

İndirimleri kuşağına PS4 oyunları da katıldı. PS Store yaz indirimleri kapsamında ucuzlayan yapımları sizler için sıraladık

Yaz aylarına iyiden iyiye alıştığımız şu günlerde, oyun indirimleri de ardı ardına geliyor. İlk yaz indirimleri bilindiği üzere PC sahipleri için Steam üzerinden gelmişti. Bu indirim kampanyası sonlanmadan bu sefer de Microsoft benzer bir kampanya başlatmıştı. PC ve Xbox One’ın ardından şimdi de indirim furyası PlayStation 4’e geliyor. Zira PS Store yaz indirimleri geçtiğimiz gün itibari ile start aldı.

PS Store yaz indirimleri ile birlikte birçok PlayStation Vita, PlayStation 3 ve PlayStation 4 oyununda hatırı sayılır indirimler gerçekleşti. Sony, Valve’in aksine, indirimleri gün gün vermek yerine hepsini aynı anda kullanıma sundu. İndirime giren oyunlardan bazılar 3 Ağustos’a kadar indirimde kalacakken, bazıları ise 17 Ağustos’a kadar indirimli fiyatları üzerinden satılacak.

İndirime giren dikkat çekici yapımların bazıları ise şu şekilde;

FIFA 17 – 59 TL

GTA V – 89 TL

Uncharted The Nathan Drake Collection – 74 TL

The Last Guardian – 59 TL

Titanfall 2 – 59 TL

BF 1 – 89 TL

AC: Syndicate – 45 TL

Doom – 49 TL

Fallout 4 – 59 TL


Bu arada dip not olarak belirtelim. Eğer PS Plus üyeliğiniz varsa bazı oyunlarda bu indirimlere ek olarak yüzde 10 oranına kadar ek indirim de alabilirsiniz.

Asus Zenfone 4 çıkış tarihi netleşti

Haberin Devamı