Bilim - Teknoloji PS4'ten ilk 24 saat raporu!
Paylaş
PS4'ten ilk 24 saat raporu!

PlayStation 4, piyasaya çıkar çıkmaz, sadece 24 saat içinde bu büyük rakama ulaşmayı başardı!

Sony'nin yeni jenerasyon konsolu PS4 piyasada ve beraberinde gelen oyunlar şimdiden yok satıyor. Her ne kadar ilk sorunlar yüzünden birçok kullanıcı şikayeti gelmiş olsa da öyle görünüyor ki sorundan muzdarip olanlar sadece istisna.

Haberin Devamı

Neden mi böyle diyoruz? Çünkü PS4 satışa çıktığı ilk 24 saat içerisinde, bir milyondan fazla satarak, bu zamana kadar en hızlı satış yapan PS olmayı başardı. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da Cuma günü satışa sunulan konsol, sınırlı sayıdaki stoku anında eritti. Sony Computer Entertainment başkanı ve grup CEO'su olan Andrew House ise konu hakkında şöyle bir açıklamada bulundu; "PS oyun tutkunlarının bitmek tükenmek bilmez bağlılıkları doğrultusunda üretildi ve kendilerinden aldığımız bu olağan dışı olumlu tepki yüzünden çok mutluyuz! Amerika Birleşik Devletleri'ndeki satışlarımız muazzam şekilde ilerliyor. Benzeri bir tepkiyi 29 Kasım'da satışa çıkacak olan Latin Amerika ve Avrupa pazarında da görmeyi hedefliyoruz."

Haberin Devamı

Her ne kadar yapılan açıklamalara göre PS4'ün çıkışı büyük bir başarı gibi gözüküyor olsa da konsolu alan kullanıcıların büyük miktarı PSN'de yaşanan sorunlar yüzünden ilk gün güncellemesini ne yazık ki yapamadılar.

Resimlerle: PlayStation 3'lülerin kaçırmaması gereken 10 oyun!

Kaynak: CHIP Online