Türkiye (Son Dakika) Psikolojik sorunları vardı, kendi evini yaktı!

Psikolojik sorunları vardı, kendi evini yaktı!

Paylaş
Psikolojik sorunları vardı, kendi evini yaktı!

Antalya’da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir kişi, oturduğu daireyi ateşe verip kaçtı

Antalya'da Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi'ndeki dairede, dün saat 22.30 sıralarında yangın çıktı. Apartman binası zilinde sadece soyadı Yılmaz olarak yer alan ve tek başına yaşayan kişi, oturduğu dairenin tüm odalarını ateşe verdikten sonra kaçtı.

Komşuların haber vermesi üzerine yangın yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. Bu arada, apartmanda oturanlar büyük panikle evlerinden sokağa çıktı. Bazı komşular ise kapıyı kırarak içeri girdi ve yangını kendi imkanları ile söndürmeye çalıştı. Kısa süren çalışmanın ardından dairedeki yangın söndürüldü.



"KAFASINI SÜREKLİ DUVARLARA VURUYOR"


Komşularından uzun süredir şikayetçi olduklarını söyleyen Kemal Doğmuş, adını bilmedikleri şizofreni hastası olduğunu iddia ettiği bu kişinin binada oturduğunu belirterek, "Bu binada oturanların da hepsi aile. Hepsi çoluk çocuk. Ben bunları gözetmek zorundayım. Adam binayı yaktı gitti. Polisi olaydan önce aradık ama ilgilenmediler. Ev yandıktan sonra geldiler. Ayrıca bu kişi sabaha kadar sürekli gürültü yapıyor. Kafasını duvarlara vuruyor. İnsanları sürekli rahatsız ediyor. Şimdi de evi yaktı ve kaçtı" dedi.

Haberin Devamı