Spor 'Pulis yalancı ve ikiyüzlü'

'Pulis yalancı ve ikiyüzlü'

Paylaş
'Pulis yalancı ve ikiyüzlü'

İngiltere Premier League takımlarından Stoke City'de menajer Tony Pulis ile futbolcular arasındaki söz düellosu devam ediyor

Milli futbolcu Tuncay Şanlı’nın da formasını giydiği kırmızı-beyazlı takımda, menajer Pulis’in birkaç gün önce Tuncay ve Kitson’la ilgili yaptığı açıklamalara Kitson sert tepki gösterdi.

Menajer Pulis’i "yalancı ve ikiyüzlü" olmakla suçlayan 30 yaşındaki İngiliz futbolcu, Pulis’in kendileri için kullandığı "Çok fazla para kazanıp bir balon içerisinde yaşıyorlar. Hayatın gerçeklerinden uzaklar" sözlerine "Futbolcu olmadan önce bir süpermarkette 5 yıl rafları düzenledim. Gerçek hayatla baş etmeyi biliyorum" yanıtını verdi.

Pulis’i çifte standat uygulamakla suçlayan Kitson, "Söylediği şey doğru değildi, bunu dikkat dağıtmak için yaptığını düşünüyorum. Bir futbolcuya yüz yüze konuşma önerisi yaparken neden o oyuncuya basın yoluyla saldırırsın" ifadelerini kullandı.

Menajer Pulis, birkaç gün önce verdiği demeçte, Tuncay ve Kitson’ı "alıngan" olmakla suçlamış ve "Bir sıkıntınız varsa Pazartesi gününe kadar bekleyip menajerin kapısını çalarsınız ve problemi çözersiniz. Çok fazla para kazanıp bir balon içerisinde yaşıyorlar. Hayatın gerçeklerinden uzaklar" demişti.

AA

Haberin Devamı