Dünya Putin Anna'ya sahip çıktı

Putin Anna'ya sahip çıktı

Paylaş
Putin Anna'ya sahip çıktı

Seksi casus Anna Chapman'ın da bulunduğu 10 casusla bir araya gelen Putin canlı müzik eşliğinde birlikte yurtsever şarkılar söylediklerini anlattı

Ukrayna’da resmi ziyarette bulunan Rusya Başbakanı Vlademir Putin gazetecilerin sorusu üzerine geçen ay Amerika’da yakalanan Rus casuslarla görüştüğünü söyledi. Aralarında seksi casus Anna Chapman’ın da bulunduğu 10 casusla bir araya gelen Putin canlı müzik eşliğinde birlikte yurtsever şarkılar söylediklerini anlattı.

Haberin Devamı

Putin, yurtdışında yaşayan ajanların zor bir hayatı olduğunu belirterek, “Düşünsenize, o ülkenin dilini kendi diliniz gibi öğreneceksiniz, diplomatik koruma zırhı olmadan yıllarca vatanınız için verilen görevleri yerine getireceksiniz, her gün kendinizi ve gerçekte kim olduğunuzu bilmeyen yakınlarınızı tehlikeye atacaksınız.” dedi.

İHBARCILARA GÖZDAĞI

Rusya Başbakanı, geçen ay Viyana’da takas edilen 10 Rus casusun geleceğiyle ilgili soruyu, “Eminim,hak ettikleri görevlerde çalışacaklar. İlginç ve parlak hayatları olacağını düşünüyorum. Gizli servis dünyasının kendi kuralları vardır. Bunu herkes bilir. Onların çalışmalarını yöneticileri değerlendirecektir” diye yanıtladı.

Putin Amerika’daki Rus ajanların yakalanmasını sağlayan kişilere de üstü örtülü mesaj göndererek “Hainlerin sonu hep kötü olur, ya alkolden ya uyuşturucudan ölürler!” dedi.

Haberin Devamı