Spor Puyol'a 'kal' baskısı

Puyol'a 'kal' baskısı

Paylaş
Puyol'a 'kal' baskısı

İspanyollar, Dünya Kupası'nın ardından milli takıma veda edeceği tahmin edilen Carles Puyol'u ikna etmeye çalışıyor

10 yıldır kadroya çağrıldığı İspanya Milli Takımı’nda şimdiye kadar 89 maçta forma giyen ve son olarak Almanya’ya karşı oynanan yarı final maçında attığı güzel kafa golüyle İspanya’yı finale taşıyan Puyol’un, Dünya Kupası sonrasında milli formayı bırakması bekleniyor.

İspanyol basını 32 yaşındaki defans oyuncusu Puyol’un birkaç yıl daha Milli Takım’da kalmasına ikna edilmesi gerektiğini savunuyor.

PUYOL: BUNLARI KONUŞMAK İÇİN ERKEN

Tamamen Dünya Kupası finaline konsantre olan Puyol ise, Milli Takım’daki geleceğiyle ilgili olarak yorum yapmaktan kaçınırken, yöneltilen sorular üzerine,

"Bunu konuşma zamanı değil. Önümüzdeki şans konuşmak için çok daha güzel. Sadece finali düşünüyorum. Del Bosque ve Hierro ile konuşup bir karar vermek için zaman olacak" açıklamasında bulundu.

Bu arada defans oyuncusu olmasına rağmen Milli Takım’da bu zamana kadar toplam 15 gol atan Puyol’un, Almanya maçında attığı golün Barcelona’daki çalışmalarının bir ürünü olduğu ortaya çıktı.

Puyol, Barcelona’dan takım arkadaşı Xavi ile İspanyol ligindeki bazı maçlarda benzer pozisyonlarda gol attığını hatırlatarak, Alman defans oyuncularının uzun olmasından dolayı Almanya maçında Xavi ile böyle bir taktik denenmesi fikrini teknik direktör Del Bosque’ye söylediklerini ve sonuçta doğru bir tahmin yaptıklarını ifade etti.

Haberin Devamı