Ekonomi PwC Türkiye’nin 243 yeni pırlantası işbaşı yaptı…

PwC Türkiye’nin 243 yeni pırlantası işbaşı yaptı…

Paylaş
PwC Türkiye’nin 243 yeni pırlantası  işbaşı yaptı…

Denetim, vergi ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye’nin kadrosuna bu sene tam 243 yeni mezun genç katıldı

Yaklaşık 4.000 başvuru arasından seçilen bu 243 yeni pırlantanın yaş ortalaması 24 ve kadın oranı %48. Denetim, vergi ve danışmanlık hizmetlerinde işbaşı yapan yeni pırlantaları ile PwC Türkiye’nin kadrosu 1.700 kişinin üzerine çıktı.

PwC Türkiye Başkanı Halûk Yalçın, “PwC’de, Nisan ayında başlayan ve yaklaşık 6 ay süren işe alım sürecinin sonuna geldik. 3 Ekim’den itibaren PwC Türkiye’de işbaşı yapan bu genç yetenekler aynı zamanda 158 ülkede faaliyet gösteren ve sınırları olmayan 230 bin kişilik PwC dünyasının kapısından içeri adımlarını attılar. PwC’nin 160 yılı aşkın global bilgi ve deneyim hazinesinden faydalanarak yetişecek bu pırlantalar her geçen yıl daha da parlayacak ve çalışmalarıyla kariyerlerine, PwC’ye ve Türk iş yaşamına önemli değerler katacaklar. Biz, sınırların ve önyargının olmadığı PwC dünyasında yeteneğe harika bir çalışma ortamı, müthiş bir deneyim kazanma olanağı ve tüm kaynaklarmızı sunuyoruz. Onlar da bunu en iyi şekilde değerlendirerek şirketimizin, ülkenin ve dünyanın geleceğine imza atacak liderler olarak yetişiyor. Kazananı çok, kaybedeni olmayan, çok ama çok meşakkatli bir işi iyi yapıyoruz” dedi.

PwC Türkiye her yıl Nisan ayında başlayan yeni mezun işe alım sürecinde üniversite öğrencileriyle doğrudan iletişime geçiyor. PwC Türkiye kariyer web sayfalarından yapılan başvuruların ardından gerçekleştirilen mülakatlarda yöneticilerle görüşen gençler, karşılıklı beklentilerini ve kariyer hedeflerini paylaşma şansını yakalıyor.

Haberin Devamı