Faik Gürses Q7 hareketleri bunlar
HABERİ PAYLAŞ

Q7 hareketleri bunlar

İlk maçı Hakan Arıkan’ın elleriyle kurtaran Beşiktaş, rövanşa sıkıntılı başlamasına rağmen rakip 10 kişi iken fazla batmadı. Plzen 10’a düşünce Quaresma sahne aldı, müthiş bir gol attı. Bu kebap gole bizde “Kendin pişir, kendin ye” derler. Rakip 9’a düşünce bu kez Beşiktaş sazı eline aldı. Ancak enterasandır 11-11 oynanırken pozisyon adına Beşiktaş’ın çok kısır kalması, bir o kadar da düşündürücü idi. Quaresma gecenin yıldızı idi. Yılmaz Erdoğan ve ekibinin oynadığı oyunu İnönü’de sergiledi.

Önce Limbersky’i bile bile attırdı. Sonra da Delgado’nun kafasına attı topu. Beşiktaş böylece sıkıntılı giden maçın diğer bölümlerinde gücünü ve dişini gösterdi. Ama iki olay kafama takıldı. Biri oyun 1-0 iken Hakan’ın ilk ve ikinci yarı kurtardığı toplardı. Bu iki anı Schuster bir yere yazmıştır herhalde. Futbol garip oyun.

Haberin Devamı

Denizli’nin Erhan ve Zapo’yu kiraya göndermesine karşılık bir de tercihi Ferrari’den yana kullanmasına rağmen Schuster tam tersini yapıyor. Alman hocaya göre Ferrari gözde değil. Erhan ve Zapo ise onun vazgeçilmezleri. Neyse ileriki haftalar daha net bir Beşiktaş göreceğiz. Gecenin tadı damağında kalan lezzeti ise Quaresma idi. Beşiktaş taraftarının İnönü’ye koşusu ödülsüz kalmadı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder