Kültür - Sanat QNET Çalışanları İstanbul Maratonu’nda Koruncuk Vakfı için Koştu!
Paylaş
QNET Çalışanları İstanbul Maratonu’nda Koruncuk Vakfı için Koştu!

“Yaşanacak bir hayat konseptiyle’ tüm dünyada spora yatırım yapan, Manchester City futbol takımına ve uluslararası arenada bireysel başarılı sporculara sponsor olan QNET, bu yıl İstanbul Maratonu’nda korunmaya muhtaç çocuklar için projeler yürüten Koruncuk Vakfı için koştu. 12 Kasım’daki koşuya genç müzisyen Vedat Behar da katıldı.

“Yaşanacak Bir Hayat” mottosuyla, sosyal sorumluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren QNET Türkiye, İstanbul Maratonu’nda “ Koruncuk Vakfı” (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) için koştu.

İstanbul Maratonu’nda QNET’e daha önceleri Yeşim Salkım’dan dinlediğimiz Deli Mavi şarkısını yeniden yorumlayarak müzik piyasasına giriş yapan genç müzisyen Vedat Behar da eşlik etti.

QNET Pazarlama ve İletişim Müdürü Irmak Sütçü, “Geçmişinde profesyonel basketbol oynayan Vedat Behar da bizimle birlikte Korunmaya Muhtaç Çocuklar için katkı sağladı. QNET ekibi olarak tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de spor faaliyetlerine gönüllü olarak katılmayı kendimize ilke edindik. Sağlıklı yaşam ürünleri sunan bir marka olarak; her insanın yaşı kaç olursa olsun yaşamının sporla iç içe olmasını diliyoruz. Müzisyen ve eski bir sporcu olan Vedat Behar’ın da bizlerle birlikte olmasını özellikle gençlerde sporun önemi konusunda farkındalık yaratmak adına önemli buluyorum” dedi.

Haberin Devamı