Spor Quaresma, CSKA maçında yok

Quaresma, CSKA maçında yok

Paylaş
Quaresma, CSKA maçında yok

Sol ayak arka adalesinde kanama bulunan Beşiktaşlı Quaresma'nın bugünkü maçta yer alamayacağı kesinleşti

Portekiz Milli Takımı kampından sakat dönen Ricardo Quaresma’nın, bugünkü Ankaragücü maçında oynamayacağı kesinleşirken, futbolcunun düz koşulara bile perşembe günü çıkması bekleniyor.

CSKA Sofya maçında da sahada yer alması çok zor olan yıldız oyuncunun, Fenerbahçe karşılaşmasına yetiştirilmesinin de çok zor olduğu vurgulandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in, Quaresma’yı, derbide bir devre bile oynamasının kendisi için yeterli olduğunu söylediği, kulüp doktorlarından gelecek müjdeli haberleri beklediği bildirildi.

Portekiz’in, Kıbrıs Rum Kesimi maçında 90 dakika yoğun tempoyla oynayan Q7’nin Norveç karşısında zorlandığı belirtildi. Uzmanlar, “Quaresma bu maçta 45 dakika ile yetinse şu anki sakatlığı söz konusu olmazdı” ifadesini kullandılar.

Sol ayak arka adalesinde yoğun kanama nedeniyle MR sonuçlarını sağlıklı bir şekilde göremeyen Beşiktaş Sağlık Kurulu’nun, bu oyuncuyu 3-4 gün sonra ikinci kez MR’a sokması bekleniyor.

Beşiktaş’ta yaşanan bu olumsuz gelişmelerin ardından, Ankaragücü maçının taktik planı üzerinde çalışan Schuster’in, sol kanatta Hilbert’e sağ kanatta ise Nihat Kahveci’ye forma vermesi bekleniyor.

Hazırlıklarını dün sabah yaptıkları idmanla tamamlayan Beşiktaşlı futbolcuların, bugünkü maçın taktik varyasyonları üzerinde çalıştığı bildirildi.

Haberin Devamı