Spor Quaresma'dan Şenol Güneş açıklaması

Quaresma'dan Şenol Güneş açıklaması

Paylaş
Quaresma'dan Şenol Güneş açıklaması

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Osmanlıspor maçında oyundan alınmasının ardından yapmış olduğu hareketin yanlış olduğunu kabul etti

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, dün akşam oynanan Osmanlıspor maçında oyundan alınınca Teknik Direktör Şenol Güneş'e tepki göstermişti.

Quaresma, bugün sosyal medya hesabından kendisinin ve Şenol Güneş'in bulunduğu bir fotoğrafı paylaşarak yaptığı hareketin yanlış olduğunu kabul etti ve bu hareketin Şenol Güneş ile ilgili olmadığını ifade etti. Quaresma'nın yapmış olduğu açıklama şöyle;

"Şampiyonluk yolunda çok kritik bir deplasman olan ve zor şartlarda oynanan Osmanlıspor maçında her zaman olduğu gibi takımım için mücadele etme isteğim nedeniyle oyundan çıkarken çok yanlış bir tepki gösterdim. Yaptığım işe duyduğum aşk çok büyük, sahada her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Dün oyundan çıkmayı beklemiyordum, yaptığım hareket yanlıştı.

Bu hareketin ne kulüple ne de hocayla alakası yok. Hocamla ilişkimiz çok iyi kendisi çok büyük saygı duyduğum bir insan. Lütfen Beşiktaş için ortak hırs ve mücadelemizi kimse başka yerlere çekmesin, bizim aramız çok iyi. Hep beraber çalışıp, ana hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız."

Haberin Devamı