Spor Quaresma imzaya hazır!

Quaresma imzaya hazır!

Paylaş
Quaresma imzaya hazır!

Geçen sezon kazanılan lig şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinin başında gelen Ricardo Quaresma’nın sözleşmesi, bu sezon sonunda bitiyor

Beşiktaş’ın en önemli yıldızları arasında yer alan Ricardo Quaresma’nın, sezon sonundaki geleceği şimdiden merak konusu haline geldi.

Geçen sezonun başında Portekiz ekibi Porto’dan tekrar Siyah-Beyazlılar’a dönen ve kazanılan Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahiplerinin başında gelen Quaresma’nın sözleşmesi, sezon sonunda bitiyor. Beşiktaş yönetiminin yıldız futbolcu ile sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı ise henüz net bir şekilde bilinmiyor.

Bu düşüncesini saklamıyor


Artık 33 yaşında olmasına rağmen bu sezon da takımın hücumdaki en büyük silahlarından biri olan Quaresma’nın önceliklik hedefi, Türkiye’de kariyerine devam etmek. Fanatik'ten Çağrı Davran'ın haberine göre tecrübeli futbolcu, yakın çevresine yaptığı açıklamalarda da bu düşüncesini saklamıyor. Yıldız oyuncunun bu konu hakkında, “Beşiktaş’ı ve taraftarları çok seviyorum. Türkiye’de futbol oynamak gerçekten harika bir duygu. Burada geçen sezon şampiyonluk yaşadım, sonrasında da ülkemle Euro 2016’da kupayı havaya kaldırdım. Kendimi gençlik dönemimden çok daha iyi hissediyorum. Artık çok daha olgun bir insanım. Elbette mutlu olduğum yerde yani Beşiktaş’ta kariyerime devam etmek isterim. Ancak yönetimin de alacağı her türlü karara saygı duyacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Olmazsa rota Porto...


Şu an için geleceği düşünmeyen ve Kara Kartal’ın başarısına odaklanan Q7’nin, olumsuz bir durumda ise kariyerine her fırsatta, “Her zaman çok seveceğim” dediği ülkesindeki Porto kulübünde devam etmeyi düşündüğü, alternatif olarak da ABD ile Katar’ı listesine aldığı konuşuluyor.

Haberin Devamı