Spor Quaresma'ya müthiş jest!

Quaresma'ya müthiş jest!

Paylaş
Quaresma'ya müthiş jest!

Q7 ikinci yarıda Fenerbahçe maçına kaptan olarak çıkacak

Guti’nin kaptanlığı tartışılırken Ricardo Quaresma, farklı bir istekte bulunup “Ne olur beni 1 maçlığına kaptan çıkarın” dedi. Bunun üzerine futbol komitesi ve teknik heyet ikinci yarıdaki Fener derbisinde pazubandın Portekizli yıldıza verilmesini kararlaştırdı.

Yaptığı flaş transferlerle bayram yapan Beşiktaş’ta ilginç bir gelişme yaşandı. Taraftarın çok sevdiği Ricardo Quaresma şaşırtan bir istekte bulundu. O da kaptanlık. Başkan Yıldırım Demirören ligin ikinci yarısında kaptanlığı Guti’ye vermeyi düşündüklerini belirtirken bu tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Q7 RİCA ETTİ

Haberin Devamı

Hatta İbrahim Üzülmez, takımın kaptanının kendisi olduğunu söylemiş ve Türk oyuncuya saygı duyulmasını istemişti. Geçtiğimiz günlerde Quaresma farklı bir talepte bulundu. Teknik heyet ve futbol komitesi ile görüşen Portekizli yıldız “Ne olur beni 1 maça kaptan çıkarın” dedi.

Taraftarın yanı sıra yönetim kanadının da çok sevdiği yıldız oyuncunun talebi olumlu karşılandı. Hatta kaptan olarak çıkacağı maç bile belirlendi. O da ligin ikinci yarısında FİYAPI İnönü Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe derbisi.

ÜZÜLMEZ YOKSA PAZUBAND GUTİ'NİN

Bir maçlığına pazubandı takacak olan Quaresma için pazuband derbiye özel ayrı bir motivasyon olacak. Guti konusunda da karar verildi. İbrahim Üzülmez’in ilk onbirde olmadığı maçlarda ise kaptanlık saha içinde takımın lideri olan Guti’ye verilecek. Böylece hem İbrahim Üzülmez’in hem de Guti’nin gönlü alınmış olacak.

Haberin Devamı

Haberturk