Spor Queresma'ya son noktayı koydu

Queresma'ya son noktayı koydu

Paylaş
Queresma'ya son noktayı koydu

Beşiktaş'ta adeta yılan hikayesine dönen Portekizli yıldız Queresma transferine yönetici Serdar Adalı son noktayı koydu ve henüz ortada bir anlaşmanın olmadığını söyledi

Queresma transferiyle ilgili konuşan Adalı, "Ben anlamıyorum. Ortada henüz bir anlaşma yok. Bazı medya organlarında anlaştığımız yönünde çıkan haberler taraftarlarımızı şartlandırmadan öteye gitmez. Daha ne İnter'le ne de Queresma ile ciddi bir anlamda masaya oturmadık." dedi.

Şampiyonlar Ligi kupasını alan İnter'de yöneticilerin çarşamba günü Mourinho ile masaya oturacağını ve daha sonra kendilerini görüşmek için İtalya'ya davet edeceğini belirten Adalı, "Tarihininin en önemli başarısını kazanan ve Mourinho'yu takımda tutmak isteyen İnter bu kadar önemli gündem maddeleri varken bizimle görüşür mü? Bu transfer ancak önümüzdeki hafta netleşir. Bizi çağırırlar biz de gideriz." diye konuştu.

"TEK PROBLEM QUERESMA"

Adalı ayrıca "Inter'de sıkıntı olmaz. Kulüple anlaşırız. Ama tek problem Queresma. Futbolcu henüz gelmeye sıcak değil. Menajerleri Mendez ve Ahmet Bulut bu futbolcuya gelmesi için baskı yapıyor. Bu da zaman alıyor. Umarız yakında gelmemeye değil de gelmeye sıcak bakar." dedi. Volkan şen için de konuşan Adalı, "Volkan hem bizim hem de hocamız Mustafa Denizli'nin çok beğendiği bir isim. Ancak Bursaspor'a teklifte bulunmadık.

Şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takım ön önemli futbolcusunu verir mi bu da şüpheli." dedi. Son olarak taraftarlara seslenen Adalı, "Hiç merak etmesinler Beşiktaş kendine yakışır takıma direkt katkıda bulunacak bir oyuncu transfer edecektir. Sabretsinler. Gelecek yıl çok iyi bir takım kuracağız " diye konuştu.

Haberin Devamı

Hürriyet