Magazin "Rafet’im beni affet!"

"Rafet’im beni affet!"

Paylaş
"Rafet’im beni affet!"

Ceren Kaplakarslan, Ekim ayında boşanma davaları olan eşi Rafet El Roman’a bir özür mektubu gönderip barışma teklif etti

Rafet El Roman-Ceren Kaplakarslan çiftinin iki yıllık evliliği önümüzdeki ay sona eriyor! Yedi ay önce evlerini ayıran ikili, boşanma davasını beklerken sürpriz bir gelişme oldu. Ceren, eşine duygu yüklü bir mektup yazıp yaşadıkları sorunları geride bırakıp yollarına devam etmeyi teklif etti.

SENİ SEVİYORUM RAFET!
Ceren, mektupta şöyle dedi: "Rafet'im... Bağışla beni... Rafet'im seninle 6 Ekim'de mahkemede olmak yerine, altı sene önce ilk kez buluştuğumuz yerde ve aynı saatte orada olmayı diliyorum. Seni orada bekleyeceğim ve senin de geleceğini umuyorum. Seni seviyorum."

AYRILIK NEDENİ ÇOCUK MU?
Ceren Kaplakarslan, mektupta Rafet'le ayrılık nedenlerini, çocuk isteğine bağlıyor: "Boşanmamızı gerektiren bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ve bu sebepten ötürü senden bir çocuğum olması hayalini erteleyebilirim."

BANA ZARAR VERDİ
Ceren Kaplakarslan, mektubunda bir de itirafta bulundu: "Seni kıskandırmak, onurunu kırmak istedim. Ama maalesef her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. Sonrasında çıkan yalan yanlış haberler aslında bana zarar verdi."

SENİ SEVMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİM
İŞTE o mektuptan bölümler: "Bir konuda hep için rahat olsun. Seni sevmekten hiç vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim de..."
"Beni sevdiğini biliyorum Rafet. Çünkü bunu iliklerime kadar hissediyorum. Onun için konuşalım lütfen."

Haberin Devamı