Spor 'Rakiplerimiz bizden korkacak'

'Rakiplerimiz bizden korkacak'

Paylaş
'Rakiplerimiz bizden korkacak'

Fenerbahçe teknik diektörü Ersun Yanal, Sarı Lacivertli takımın hzırlıklarını sürdürdüğü Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Sözlerine hedefi yüksek bir takım kumak istediklerini söyleyerek başlayan Yanal, "Kazanmaya oynayan, ve oynadığımız oyundan zevk alan, izleyenlere zevk veren bir takım kurmaya çalışıyoruz. Taraftarımız bizden şampiyonluk bekliyor. 1 sene, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kazanması için yeterli bir süre. Rakiplerimizin bize karşı önlem alacağı bir takım yaratacağız. Fenerbahçe, her maçına kazanmak için çıkacak" dedi.

KOCAMAN'A TEŞEKKÜR

Sarı Lacivertliler'in eski teknik direktörü Aykut Kocaman'a da teşekkür eden Yanal, "Aykut Kocaman'a telekkür ediyorum. Çok doğru işlerin yapıldığı, yapılanma açısından harika bir takım bırakmış. Aykut Hoca'yla her zaman görüşüyoruz. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ancak Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra onunla hiç konuşmadım."

"FENERBAHÇE KİMİ İSTERSE ONU ALIR"

Fenerbahçe'nin istediği her oyuncuyu alabilecek güçte olduğunu belirten başarılı teknik adam "Ancak önümüzde belirli bir süreç var. Her şeyi takip ediyoruz. Süreci beraber bekleyelim. Bugünden bu kararla ilgili konuşmak doğru değil.

Yabancı sınırlaması ile ilgili de yorumda bulunan Ersun Yanal "6+0+4 geçen sezon alınmış bir karar. Fenerbahçe bu plana göre programını devam ettiriyor. Önümüzdeki sezon da 5+0+3 formülü olacak. Ona göre de planlamalarını sürdürüyor." açıklamasında bulundu.

"GALATASARAY, BİZİM HER ZAMAN RAKİBİMİZ"

Galatasaray'ın son iki sezonda şampiyon olmasının kendilerinde fazladan bir stres yaratıp yaratmadığı sorusuna Yanal, "Galatasaray her zaman rakibimiz. En büyük rakiplerimizden biri. Onlarla her zaman yarış içindeyiz ve olmaya da devame deceğiz" dedi.

Haberin Devamı