Spor Rakocevic'in bileti kesildi

Rakocevic'in bileti kesildi

Paylaş
Rakocevic'in bileti kesildi

Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman, maçta kendisiyle tartışan Igor Rakocevic'in bundan sonra kadroya girme şansının az olduğunu dile getirdi

Galibiyet parolasıyla gittikleri Tel Aviv’den İstanbul’a üzgün dönen lacivert-beyazlılarda, antrenör Ergin Ataman, Maccabi Electra Tel Aviv maçında tartıştığı Sırp oyuncu Igor Rokocevic’in bundan sonra kadroya girme şansının az olduğunu söyledi.

Ataman, Rakocevic ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Rakocevic çizmeyi aşmıştır. Sezon başından beri kendisini kazanmak için her türlü formüle başvurduk. Bundan sonra kadroya girme şansı son derece azdır. Dışarda kalan oyuncularımıza haksızlık ettiğimi düşünüyorum.

Çünkü benim için asıl önemli olan, takım disiplinine sadık kalan oyunculardır. Bundan sonra zor kadroya girer. Türkiye Ligi ve Avrupa Ligi için kadromuzda zaten bir fazla oyuncu bulunuyor. Benim sistemimde bundan sonra zor oynar. Gerekli raporu yönetime vereceğim, sonrası yönetimin bileceği iş."

İSPANYOL HAKEME ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ergin Ataman, özellikle son periyotta çaldığı düdükler nedeniyle karşılaşmanın hakemlerinden İspanyol Dani Hierrezuelo’ya tepki gösterdi.

Ataman, İspanyol hakemin, ULEB Avrupa Ligi seviyesine yakışmayacak hakem hataları yaptığını savunarak, şunları söyledi: "Maçın özellikle İspanyol hakeminin aleyhimize çaldığı düdükler var. Bunlara en basit örnek, Santiago’ya faul çalındı, atışı iptal edip, topu İsrail takımına verdi.

Maçın son 2 dakikasında Ermal’ın pasında Shumpert’ın bomboş atışında yine faul gerekçesiyle basketi iptal etmesini, hakikaten bu seviyelere yakışmayacak bir hakem hatası olarak görüyorum ve bunun hep aynı hakem tarafından yapılması da çok ilginç.

Çünkü biz dün gece maçı tekrardan seyrettik. Maçın son 10 dakikasında İspanyol hakemin çaldığı 10 düdükten 9’u bizim aleyhimize ve hatalı düdükler. Bunlar da birleşince sonuçta kaybettik."

Haberin Devamı