Türkiye (Son Dakika) Ramazanda sigara içen gence yumruk atan saldırgana 9 yıl hapis istemi

Ramazanda sigara içen gence yumruk atan saldırgana 9 yıl hapis istemi

Paylaş
Ramazanda sigara içen gence yumruk atan saldırgana 9 yıl hapis istemi

İstanbul Fatih'te geçen ramazan ayında sokakta sigara içen gence yumruk atıp şuurunun kaybolmasına neden olan Ufuk Tekel'in 9 yıla kadar hapsi istendi

İstanbul Fatih'te geçen ramazan ayında, sigara içtiği gerekçesiyle Gökay Çetin’e (24) yumruk atıp şuurunun kaybolmasına neden olan ve sosyal medyada bir anda gündeme oturan Ufuk Tekel’le (28) ilgili iddianame tamamlandı.


'ZIKKIM İÇ' DİYEREK SALDIRDI


Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın iddianamesine göre, Gökay Çetin, 20 Haziran 2016’da, çalıştığı Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerindeki giyim mağazası önünde bir araca dayanmış sigara içiyordu. Mağaza önüne motosikletini park eden şüpheli Ufuk Tekel, Çetin’in yanından geçerken “Zıkkım iç” diyerek önce sözle saldırıda bulundu.


BAŞINI OTOMOBİLE VURDU


Ufuk Tekel, daha sonra Gökay Çetin’in çene altına kuvvetli bir yumruk attı. Gökay Çetin yumruğun şiddetiyle kafasını bir otomobile ve yere düşerken de aynı aracın sağ dikiz aynasına çarptı. Yumruk ve çarpmalarla şuurunu kaybeden Gökay Çetin’i kendine getirmek için çevredekiler ile şüpheli Ufuk Tekel müdahalede bulunmuştu. Ufuk Tekel, durumunun ciddi olduğunu fark edince Gökay Çetin’i hastaneye götürmüştü.


SERBEST BIRAKILMIŞTI




İddianamede, şüpheli Ufuk Tekel’in hayati tehlike geçirtecek şekilde kasten yaralama, inanç, düşünce veya kanaatlerden kaynaklanan yaşam tarzına müdahale suçlarını işlediği anlatıldı. Tekel’in tutuklama istemiyle sorguya sevk edildiği ancak Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtilen iddianamede, şüphelinin tutuklanması ve 3 yıldan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Haberin Devamı