Advertorial Ramazan kilo vermek için büyük fırsat!
Sponsorlu

Ramazan kilo vermek için büyük fırsat!


Paylaş
Ramazan kilo vermek için büyük fırsat!

Ramazan kilo vermek için büyük fırsat!

Oruç kesinlikle diyet değildir. Oruç tutarken katı bir diyet programı takip etmek, son derece sağlıksız bir uygulamadır. Bununla beraber sağlıklı beslenirseniz, Ramazan Ayı fazla kilolarınız ve bölgesel yağlarınızdan kurtulmanız için büyük bir fırsattır.

Ramazan’da kilo alımına dikkat!

Çoğumuz Ramazan Ayı’nın sonunda tartıldığımızda sandığımızın aksine kilo aldığımızı görürüz. Çünkü saatlerce aç ve susuz kalmak bizi zayıflatmaz. İftarda açlığımızı bir türlü gideremeyip, üst üste ağır yemekler, hamur işleri ve tatlılara yüklenince, fazlalıklarımıza yenilerini ekleriz.

İftar sofranızdan lifli besinleri eksik etmeyin. Katı beslenmeyin!

16 saat aç ve susuz kaldıktan sonra birdenbire katı yiyeceklerle midenizi yormamalısınız. Su içmeyi, çorba ve sulu yemekleri unutmamalısınız. Katı beslenme aynı zamanda sindirim sistemi problemlerine de sebep olur. Bağırsakların tembelleşmesi kilo alımının başlıca nedenlerindendir. Ramazan’da sıkça karşılaşılan sindirim sistemi problemlerini doğal çözümlerle önleyebilirsiniz. Zengin aktar ürünleri ve özel bitki çayları iftardan sonra hemen imdadınıza yetişecektir. Bunun yanında bitkisel aromatik sular, ya da sindirim sisteminizi çalıştırmak için tokluk hissinize de katkısı olacak diyet lifi takviyelerinden faydalanabilirsiniz...

Ramazan'da hazımsızlık, mide sorunları yaşamamak için tıklayın!

Halsizlik hissi de yeme isteği yaratıyor!

Gün boyu aç ve susuz kalmanın getirdiği halsizlik hissi de daha fazla yemek yemenize sebep olabilir. Fakat halsizliği iftar ve sahurda alacağınız enerji veren bitkisel besin takviyeleri ile yenebilir, böylece daha fazla yemek yemenizin önüne geçebilirsiniz.

İftardan sahura sağlığınıza destek ürünler için tıklayın!

Özellikle bayanların dikkatine... Sağlıklı beslenerek ve bitkisel desteklerde bölgesel yağlardan kurtulmak Ramazan’da çok daha kolay!
Oruç tutarken iftar ve sahurda yediklerinize birazcık dikkat ederek ve sağlığınız için gereken önlemleri alarak kilo vermek mümkün. Bunun yanında göbek, basen, kalça, kol ve bacaklardaki bölgesel yağlardan şikayet edenlere de mükemmel bir çözüm önerimiz var. Bitkisel içerikli bölgesel inceltici jeli Ramazan ayı boyunca problemli bölgelerde kullanın. Bir aydaki değişikliğe inanamayacaksınız. Ekstra jel yorumları da ürünün ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Vimjo ile sağlıklı beslenme planı oluşturun!

Ramazan Ayı’nda beslenme planınızı Vimjo’nun zengin aktar ürünleri, bitkisel besin takviyeleri ile destekleyin. Böylece, tokluk hissini en üst seviyeye çıkartarak fazla yemenizi engelleyebilecek, halsizliğinizi yenip kendinizi mükemmel hissedebileceksiniz! Ayrıca zayıflama kemeri, masaj ürünleri, bitkisel içerikli jeller, akupunktur küpesi gibi oruç tutarken bile güvenle kullanabileceğiniz Vimjo’nun özel diyet ve zayıflama ürünleri ile de fazla kilolarınızdan ve bölgesel yağlarınızdan kurtulabilirsiniz!

Vimjo, Ramazan ürünleriyle de hayatınızı kolaylaştırıyor! Üstelik İstanbul içerisinde 3 saatte hızlı teslimat koşullarıyla seçtiğiniz ürünü en kısa sürede adresinize teslim ediyor!

Alışverişinizi 150 TL ve üzerine tamamladığınızda ise, kargo masrafınız da Vimjo’dan hediye!

Vimjo'nun Ramazan ayına özel kampanyalarına göz atmak için tıklayın!