Advertorial Ramazan'da sağlığınıza dikkat!
Sponsorlu

Ramazan'da sağlığınıza dikkat!


Paylaş
Ramazan'da sağlığınıza dikkat!

Ramazan'da sağlığınıza dikkat!

Ramazan’da sağlığınıza dikkat!

11 ayın sultanı geldi... Ama bu sene tam da yazın ortasında, Ağustos ayında geldi. Sıcak havalarda normalden fazla sıvı kaybederken üstüne bir de oruç eklenince tansiyon problemleri artıyor. Peki, özellikle de bu sene yaz ortasındaki uzun günlerde oruç tutarken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Oruç tutarken tansiyonunuza dikkat edin!

Bu sene oruç tutarken görülecek en büyük sıkıntılardan birisi sıvı kaybı sonucu yaşayabileceğiniz tansiyon problemi Gün içerisinde sahurdan iftara kadarki uzun süre boyunca sıvı almamanız, tansiyonunuzun düşmesine neden olabilir.
Tansiyonunuzu dengelemek için alacağınız önlemlerin başında ise iftardan sahur bitimine kadar dengeli bir biçimde sıvı almak... Mesela iftarınızı birkaç yudum suyla açabilir, sonrasında ise hafif bir çorbayla devam edebilirsiniz. Bir müddet ara verdikten sonra ise yemeğe devam edebilirsiniz.

Ayrıca elinizin altında dijital tansiyon aleti bulundurabilir ve gün içinde kolayca tansiyon takibinizi de yapabilirsiniz.

Ramazan’da tansiyon problemi yaşamayın. Tıklayın önleminizi alın!

Kan şekerinizi kontrol altında tutabilirsiniz!

Sıcak havada 16 saat oruç tutmanın getireceği bir problem de kan şekerinizin düşmesidir. İftardan sonra birden ağır yemeklere yüklenmek, ardından da Ramazan sofralarına özel tatlıları tüketmek ise kan şekerinizi birden yükseltebilir...
İftardan sonra sadece birkaç saniyede kan şekerinizi ölçebilirsiniz. Böylece kan şekerinizi de kontrol altında tutabilecek ve ne yemeniz gerektiğini anlayabileceksiniz. Ama ne olursa olsun birden yağlı, tuzlu ve şekerli yiyecekler tüketmekten kaçınmalısınız.

Medikal çözümlerle oruç tutarken rahat edin!

Oruçlu olduğumuzda en büyük problemlerimizden birisi de bir yerimiz ağrıdığında ya da bir rahatsızlık hissettiğimizde ilaç kullanamamızdır. Fakat bunun için de pratik medikal destekler size yardımcı olacaktır. Medikal ürünler; hem sizi rahatlatacak, hem de bilinçsiz ilaç kullanımını önleyecektir. Ağrı giderici akupunktur kalemi, destekleyici korseler bu pratik medikal çözümlerden sadece birkaçı...

Ramazan’da sağlığınız için kullanabileceğiniz medikal çözümler için tıklayın!

Vimjo Ramazan’da da sağlığınız için her an yanınızda!

Bünyesinde kişisel bakım,güzellik,sağlık ürünleri bulunduran e-ticaret sitesi Vimjo, bu Ramazan ayında sağlığınızı düşünüyor. Vimjo şeker tadında bir Ramazan Ayı geçirebilmeniz için şeker ölçümücihazlarıyla sadece birkaç saniyede şekerinizi ölçmenizi sağlıyor. Medikal ürünlerle sizi destekliyor. Hatta ağrı giderici akupunktur kalemiyle oruç tutarken ağrılarınızı çekip alıyor! Üstelik dilerseniz zengin aktar ürünlerinden oruç tutarken oluşabilecek, mide, hazımsızlık hatta stres problemlerine de %100 bitkisel çözümlerden dilediğinize ulaşabilirsiniz...

Ayrıcalıklı fiyat seçenekleri ve hızlı teslimat koşullarıyla kişisel bakım, sağlık kategorisinde alışverişin bir numarası Vimjo, kapıda ödeme seçeneğiyle tüketicinin yüzünü güldürüyor. Ayrıca 150 TL ve üzeri siparişinizde kargo masrafı da Vimjo’dan hediye!

Vimjo internet reklam kampanyalarıyla tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Vimjo’nun Ramazan ayına özel kampanyalarına göz atmak için tıklayın!

Ramazan ayında da sağlığınız için Vimjo’yu takip edin!