Spor Rasim Ozan Kütahyalı Sabah’tan da kovuldu iddiası! Nagehan Alçı ise...

Rasim Ozan Kütahyalı Sabah’tan da kovuldu iddiası! Nagehan Alçı ise...

Paylaş
Rasim Ozan Kütahyalı Sabah’tan da kovuldu iddiası! Nagehan Alçı ise...

Beyaz TV'deki spor programında skandal sözler sarf ettikten sonra kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın, köşe yazarlığı yaptığı Sabah gazetesinden de kovulduğu iddiaları yayılmaya başladı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın gazeteci eşi Nagehan Alçı ise sessizliğini hâlâ koruyor

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programında Boşnak halkı için ağza alınmayacak sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı’ya kanaldan kovulmasının ardından ikici şok da köşe yazarlığı yaptığı gazeteden geldiği iddia edildi.


Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'deki görevine son verildi


Yaşanan gelişmeler nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı’nın Sabah gazetesindeki köşe yazılarına da son verildiği söyletiler arasında!


Sponsor firma Sanica, Beyaz Futbol ve Derin Futbol'u bıraktı

NAGEHAN ALÇI SUSTU, KALDI!


Rasim Ozan Kütahyalı'nın gazeteci-yazar eşi Nagehan Alçı ise yaşananlar karşısında suskunluğunu koruyor...


Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Şerefsiz oğlu şerefsiz

SAFFET SANCAKLI TWEET ATTI


Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'de canlı yayında Boşnaklara olan çirkin sözlerinin ardından MHP'nin sporcu kökenli ve Balkan Türkü milletvekili Saffet Sancaklı çok sert tepki göstermişti.


HİDAYET TÜRKOĞLU DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Akşam saatlerinde ise Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu savcıları göreve çağırmıştı.

Türkoğlu, "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz. Bir Boşnak olarak, bu şahsı ağır şekilde kınıyor, savcılarımızı göreve davet ediyorum." diye konuşmuştu.


BALKAN FEDERASYONLARI ORTAK AÇIKLAMA YAPTI

Skandal ifadelerin ardından Balkan Federasyonları da bir açıklama yapmıştı. Balkan ve Boşnak dernekleri yaptıkları ortak açıklamada "Kütahyalı’nın sarf ettiği bu sözler, kelimenin tam anlamıyla, belden aşağı, terbiyesizce, dini ve milli geleneklerimize uymayan sözcükler olmasının yanında, aynı zamanda ırkçı, aşağılayıcı, küçümseyici, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözlerdir” ifadeleri kullanıldı.




Haberin Devamı