Spor Raul ABD yolcusu mu?

Raul ABD yolcusu mu?

Paylaş
Raul ABD yolcusu mu?

İspanya'nın spor gazetesi Marca, Real Madrid'in efsanevi oyuncusu Raul'un sezon sonunda ABD'nin New York Red Bulls takımına transfer olacağını iddia etti

1994 yılından beri profesyonel futbol hayatını Real Madrid’de geçiren takımın değişmez "7" numarasının, artık veda edebileceğini yazan Marca gazetesi, Raul’un ABD’ye gitmesi halinde aşağı yukarı Madrid’de kazandığını alacağını belirtti.

Raul’un menajeri Gines Carvajal, İspanyol futbolcunun şu an için Real Madrid’le olan sözleşmesini tamamlamak istediğini söyleyip, tekliflerin sadece ABD’den değil Katar ve İngiltere’den de geldiğini ifade etti.

32 yaşındaki Raul’un 2011’in Haziran ayına kadar Real Madrid kulübü ile sözleşmesi bulunurken, kulübün sportif direktörü Jorge Valdano, "Raul asla bir sorun olmaz. 15 yılda takıma sadece çözüm getirdi. Akıllı bir insan, Madridli ve nerede olacağını bilir. Geleceğine o karar verecektir" yorumunda bulundu.

Marca’ya göre, ayrılması halinde Real Madrid kulübünün Raul’a büyük bir veda organize etmesi gerekiyor. Haberde, New York Red Bulls’un, Thierry Henry ve Paolo Maldini’yi de almak istediğini savundu.

Haberin Devamı