Spor Raul yedekliği bekliyormuş

Raul yedekliği bekliyormuş

Paylaş
Raul yedekliği bekliyormuş

Raul Gonzalez, Real Madrid'de yedek kalmasıyla ilgili olarak, "Er ya da geç yedek kulübesinde oturacağım gün gelecekti" dedi

Real Madrid’de 1994’te başladığı profesyonel futbolcu kariyerini, bugüne kadar aynı kulüpte sürdüren 32 yaşındaki Raul, 2011’in Haziran ayına kadar olan sözleşmesini tamamlamak istediğini söyledi.

Raul, ABD’ye transfer olacağı iddialarıyla ilgili, "İstediğim tek şey takıma ve önümüzdeki lig şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligi’ne konsantre olmak. Bu kupaları kazanmayı hedefliyoruz. Daha sonra ileriyi konuşacak zaman gelecek. Bakalım ne olacak?" diye konuştu.

Real Madrid’in "7" numarası, bu sezon La Liga’da 7, Şampiyonlar Ligi’nde de 3 maçta ilk 11’de forma giyebildi. Bir futbolcu için yedek kalmanın iyi bir şey olmadığını anlatan tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "3 aydır az oynuyorum ve bugünlerin geleceği belliydi.

Geçen hafta sonu Riazor’daki Deportivo maçında birkaç dakika oynayabildiğim için memnunum. 17 yaşından beri çok açık bir kariyerim var. Bu zamana kadar yaptıklarımdan gururlu ve memnunum. Yedekte oturmama çok da önem vermemek gerek. Teknik direktör ile çok iyi ilişkim var ve görevimi ve rolümü biliyorum."

Haberin Devamı