Spor R.Carlos ırkçıların hedefinde

R.Carlos ırkçıların hedefinde

Paylaş
R.Carlos ırkçıların hedefinde

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi sol beki olarak gösterilen Roberto Carlos, Anzhi'ye transfer olduğundan beri ırkçı eylemlerin odak noktası oldu

Zenit maçında taraftarın muz göstererek ırkçı saldırıda bulunduğu R.Carlos dün de Sovetovlular’ın hedefindeydi. Tribünden sahaya muz atılınca Sambacı oyundan çıktı!

Futbol hayatını uzun yıllar Avrupa’da sürdürdüğü için kariyerini ülkesinde tamamlamak isteyen Carlos, Corinthians’ın yolunu tutmuş ancak takım başarısız gidince kendi taraftarları tarafından sokakta tacize uğramıştı.

Ailesinin tehdit edilmesi üzerine de yeni bir maceraya yelken açan Sambacı, Rusya Ligi takımlarından Anzhi’nin yolunu tutmuştu. Ancak kendi ülkesinden holiganlar yüzünden kaçan Roberto Carlos, Rusya’da da ırkçıların hedefi haline geldi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5640","5640","201106","5640-6.jpg");

BU 2 DEDİ VE GİTTİ

Anzhi kulübünün kaptanlık pazubandını verdiği Brezilyalı futbolcu ilk olarak 21 Mart 2011’de Zenit deplasmanında ırkçı tacize uğramıştı. Zenitliler soyunma odasından çıkan Carlos’a muz göstermişti.

Bu olayı çok büyütmeyeceğini söyleyen Brezilyalı’nın sabrı dün tükendi. Takımı Anzhi deplasmanda K.Sovetov önünde 3-0 öndeyken 90. dakikada tribünden Carlos’a muz atıldı.

Bu duruma sinirlenen tecrübeli oyuncu da tribünlere dönüp “Bu 2. kez oluyor” işareti yaptı ve sahayı terk etti.