Spor Real Madrid 3 oyuncu alacak

Real Madrid 3 oyuncu alacak

Paylaş
Real Madrid 3 oyuncu alacak

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, bu yaz 2 veya 3 futbolcu transfer edeceklerini açıkladı

İspanyol Antena 3 televizyonuna konuşan Perez, transferler konusunda isim vermezken, İspanyol basınındaki haberlerde Real Madrid’in transfer listesinde öncelikli olarak gösterilen İnterli Maicon ve Liverpoollu Steven Gerard için henüz alınmış bir karar olmadığını söyledi.

Sevilla’dan Jesus Navas ve Benfica’dan Di Maria’yı da "hoşuma giden futbolcular" diye tanımlayan Perez, "Takımımıza kimlerin en iyi şekilde dahil olabileceğini yaz boyunca görüşeceğiz ve sonunda karar vereceğiz" dedi.

"ROONEY VE RİBERY İMKANSIZ"

Real Madrid kulübü başkanı, Avrupa futbolunun yıldız isimlerinden Ribery ve Rooney’i almalarının ’imkansız’ olduğunu belirterek, Cristiano Ronaldo’dan sonra ’dünyanın en iyi ikinci futbolcusu’ olarak gösterdiği Barcelonalı Lionel Messi’yi de transfer etmelerinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Perez, Raul ve Guti’nin geleceklerinin tatil sonrasında belli olacağını söyleyerek, "Raul, ne olursa olsun kulübün bir parçası olacaktır. Real Madrid onun evi ve her zaman da evi olacaktır.

Guti de 11 yıl bu kulüpte oynadı, taraftarlarla iyi ilişkisi var. Tatil sonrasında ne karar verdiğini göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı