Spor Real Madrid mi Lyon mu?

Real Madrid mi Lyon mu?

Paylaş
Real Madrid mi Lyon mu?

Real Madrid ile Lyon, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda yarın 1-1 biten ilk maçın rövanşına çıkacak

İspanya’da oynanacak maçta Real Madrid, son 7 karşılaşmasında yenemediği Lyon’a üstün gelerek şeytanın bacağını bu kez kırmaya çalışacak.

Madrid ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 8 maçta da yenilmedi ve son 7 maçın 5’inde galip gelirken kalesinde gol görmedi.

Tur için 0-0’lık sonucun yetmesine karşın Real Madrid, geçen yıl kendisini turnuva dışında bırakan rakibini bu kez farklı yenerek taraftarlarını memnun etmeye çalışacak.

BENZEMA ÇOK FORMDA

Real Madrid’in bu maçtaki en büyük kozlarından biri, son 3 Şampiyonlar Ligi maçında 5 gol atan Karim Benzema olacak. Sakatlıktan yeni çıkan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun da bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Lyon ise dışarıda oynadığı son 2 Şampiyonlar Ligi maçında 7 gol yiyerek oldukça kötü bir performans sergiledi. Lyon bu maçlarda Benfica’ya 4-3, Schalke’ye 3-0 yenildi.

Fransız ekip, İspanya’da yaptığı son 8 maçtan sadece bir tanesini, Real Sociedad’ı 1-0 yenerek kazandı. Lyon’da Michel Bastos cezası nedeniyle yarın yapılacak maçta forma giyemeyecek.

OLASI 11'LER

Real Madrid: Casillas - Ramos, Carvalho, Pepe, Arbeloa - Alonso, Khedira - Di Maria, Özil, Ronaldo - Benzema
Lyon: Lloris; - Reveillere, Cris, Lovren, Kallstrom - Toulalan, Gourcuff, Gonalons - Lisandro, Gomis, Cesar Delgado.

Haberin Devamı