Spor Real Madrid tarih yazdı

Real Madrid tarih yazdı

Paylaş
Real Madrid tarih yazdı

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında konuk olduğu Bayern Münih'i 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek finale yükseldi

Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. maçında Bayern Münih, Real Madrid'i konuk etti. Allianz Arena'da oynanan mücadeleye 1-0'ın avantajı ile çıkan Real Madrid, Alman Panzeri'ni resmen çimlere gömdü. Bayern Münih'in favori gösterildiği mücadeleye Sergio Ramos damgasını vurdu.

16. ve 20. dakikalarda kafa ile ağları sarsmayı başaran İspanyol yıldız, adeta Bayern'in fişini çekti. Üst üste yediği goller sonrasında ne olduğunu şaşıran ev sahibi ekip, Real Madrid kalesine yüklenmeye çalışsa da bu girişimlerde başarılı olamadı. Bu dakikadan sonra savunmayı düşünmeden hücum eden Bayern, kalesinde bir gol daha gördü. Mücadelenin 34. dakikasında Real'in gol makinası Cristiano Ronaldo farkı 3'e çıkardı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Bayern Münih mağlubiyeti kabul etmiş bir oyun sergiledi. Temponun hiç yükselmediği mücadelenin 89. dakikasında Ronaldo bir kez daha sahneye çıktı. Kaleci Neuer'i frikikten vurduğu müthiş vuruşla avlayarak durumu 4-0'a getirdi. Bu müthiş galibiyet ile final biletini Almanlardan söke söke alan Real Madrid, 3 senelik yarı final şanssızlığını da kırmış oldu.

Haberin Devamı