Spor Real Madrid'den farklı tarife: 8-0

Real Madrid'den farklı tarife: 8-0

Paylaş
Real Madrid'den farklı tarife: 8-0

İspanya Kral Kupası'nda Levante'yi konuk eden Real Madrid, sahadan 8-0'lık farklı bir galibiyetle ayrıldı

Liderlik takibini sürdüren Real Madrid, İspanya Kral Kupası’nda Levante’yi konuk etti. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, 6. dakikada ilk golünü buldu. Bireysel yeteneklerini konuşturan Benzema, gol perdesini açtı. 9. dakikada Ronaldo’nun baskısını sonuç verdi.

Portekizli yıldız geriden gelen Mesut Özil’e çıkardı topu. Türk asıllı orta saha oyuncusu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Golden sonra da baskısını azaltmayan ev sahibi ekip, Alonso ve Di Maria’yla önemli fırsatlar yakaladı. 32. dakikada Benzema sahneye bir kez daha çıktı. Akıl dolu bir ara pasıyla topla buluşan Fransız yıldız, farkı üçe çıkardı.

Maç boyunca savunmada önemli hatalar yapan Levante, 45. dakikada Roanaldo’dan gelen gole engel olamadı. Real fırtınası ikinci yarıda da durulmadı.

69. dakikada Angel Di Maria’nın getirdiği topta Levante ağlarını bir kez daha sarsan Benzema, skoru 4-0’a getirdi. Benzema’nın golü sonrası aşka gelen Ronaldo 72. ve 74. dakika attığı gollerle 7-0’a getirdi. Gol perdesi 84. dakikada Pedro Leon ile kapandı: 8-0

Haberin Devamı