Spor Real Madrid'den Ronaldo'ya kitap

Real Madrid'den Ronaldo'ya kitap

Paylaş
Real Madrid'den Ronaldo'ya kitap

Real Madrid, Manchester United'tan 96 milyon Euro'luk rekor ücretle transfer ettiği Portekizli Cristiano Ronaldo'nun kitabını yaptı

Kulübün marketing gelirlerinde Cristiano Ronaldo’nun imajını ön plana çıkartan Real Madrid, İspanyol gazeteci Enrique Ortega tarafından yazılan, Portekizli futbolcunun çocukluğundan itibaren futbolcu kariyerini ve yaşantısı içeren "Gerçekleştirilen düşler" adlı kitabı yayınladı.

Santiago Bernabeu Stadı’nda bugün yapılan kitabın tanıtımına Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, İspanyol hükümetinin spordan sorumlu Devlet Sekreteri Jaime Lissavetzk, kulübün önde gelen birçok yöneticisi ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Tanıtıma yarım saat geç gelen ve konuşmak istemediği gözlenen Ronaldo ise kulübe geldiği günden bu yana gösterdiği ilgiden dolayı başkan Perez’e teşekkür ederek, kitabının yayınlanmasından dolayı "kendini öncelikli biri hissettiğini" söyledi.

TEK VE ÖZEL YETENEK

Kulüp başkanı Perez ise konuşmasında, "Ronaldo, elinden gelenin en iyisini vermek isteyen biri ve Madrid de öyle. O yüzden ikisi birbirini tamamlıyorlar. İmkansızı düşleyen futbolculara ihtiyacımız var ve Ronaldo bu yüzden Real Madrid’de. O, halen kupalara aç biri" dedi.

Portekizli futbolcuyu "tek ve özel bir yetenek" olarak tanımlayan Perez, Ronaldo’nun futbolu sanki bir din gibi yaşadığını söyledi.

200 fotoğrafın bulunduğu 192 sayfalık Ronaldo’nun "Gerçekleştirilen düşler" kitabı 17,95 Euro’ya satışa sunuldu.

Haberin Devamı