Spor Real Madrid'in hazırlık programı

Real Madrid'in hazırlık programı

Paylaş
Real Madrid'in hazırlık programı

Kadrosuna milli futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'u katan Real Madrid 2011-2012 sezonunun hazırlıklarına 11 Temmuz'da başlayacak

Mor-beyazlılar ABD, Almanya, İngiltere ve Çin’e giderek toplam 7 hazırlık maçı oynayacak. Real Madrid Kulübünden yapılan resmi açıklamada, 11 Temmuz'da Madrid’de toplanıp doktor kontrolünden geçecek olan futbolcular, aynı gün teknik heyet ile birlikte ABD’nin Los Angeles kentine hareket edecek.

BECKHAM'IN TAKIMINA KARŞI OYNAYACAKLAR

13 günlük Los Angeles kampı sırasında eski Real Madridli David Beckham’ın takımı olan Los Angeles Galaxy dahil 3 hazırlık maçı oynayacak olan Real Madrid, daha sonra Almanya’da Hertha Berlin ve İngiltere’de Leicester’e karşı hazırlık maçları yapacak.

BARCELONA İLE SÜPER KUPA

30 Temmuz'da Çin’e gidecek olan Real Madrid, burada da 3 Ağustos’ta Guangzhou Evergrande, 6 Ağustos’ta Tianjin Teda takımlarına karşı hazırlık maçı oynayacak. Real Madrid sezonun ilk resmi maçında ise İspanya Süper Kupası’nda Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ MAÇI BELLİ DEĞİL

İlk maçın 14 Ağustos’ta Madrid’de, ikinci maçın da 17 Ağustos’ta Barcelona’da yapılması öngörülüyor. Bu arada, Real Madrid Kulübünden alınan bilgilerde, bazı gazetelerde yeralan Real Madrid’in Beşiktaş ile hazırlık maçı oynayacağı haberlerinin henüz resmilik kazanmayan bir iddia olduğu belirtildi.

Haberin Devamı