Spor Real, Mesut için bastırıyor

Real, Mesut için bastırıyor

Paylaş
Real, Mesut için bastırıyor

İspanyol basını, Real Madrid'in, Mesut Özil'i transfer etmek için çalışmalara başladığını ileri sürdü

Güney Afrika’daki Dünya Kupası’nda Almanya Milli Takımı ile yıldızı parlayan 21 yaşındaki Mesut Özil’in, kulübü Werder Bremen ile sözleşme yenilememesinin Real Madrid’e bir işaret olduğunu savunan İspanyol basını, Özil’in de Madrid’e gelerek Ronaldo, Kaka, Higuain, Casillas gibi yıldız oyuncularla aynı takımda oynamayı arzuladığını iddia etti.

Özil’in Werder Bremen ile sadece 1 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Marca gazetesi, Real Madrid’in çok büyük paralar ödemeyi düşünmediğini, o yüzden 15 milyon Euro'luk bir teklif götüreceğini, ancak Alman kulübünün 20 milyon Euro’dan aşağıya inmek istemediğini kaydetti.

Görüşmeleri çok gizli ve yavaş yürüteceği söylenen Real Madrid’te, teknik direktör Jose Mourinho’nun da Özil’i kadrosunda görmek istediği belirtildi.

MAICON İÇİN İNTER İLE PAZARLIK

Bu arada, transfer sezonunun başından itibaren Real Madrid’in listesinde bulunan Brezilyalı Maicon konusunda hafta içinde yeni gelişmeler olabileceği iddia edildi.

Maicon’un Real Madrid kulübü yöneticilerine haber gönderdiği yazılırken, şimdiye kadar 30 milyon Avro’dan aşağıya inmeyen İnter kulübü ile bu parayı fazla bulan Real Madrid kulübü arasında yeni bir pazarlığın başlayabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı