Spor Real takımın başına Mourinho'yu getiriyor

Real takımın başına Mourinho'yu getiriyor

Paylaş
Real takımın başına Mourinho'yu getiriyor

Şenhan Boleeli - İspanyol spor gazetesi AS, Real Madrid'de sezon sonunda teknik direktör Manuel Pellegrini'nin gönderileceğine kesin gözüyle bakarken, yerine en güçlü adayın İnter'i çalıştıran Jose Mourinho olduğunu iddia etti

"Mourinho aceleye getirtiyor" manşetini atan AS, Portekizli teknik adamın Real Madrid yönetimine gönderdiği mesajda "bir an önce karar verilmesini istediği" ileri sürüldü.

Real Madrid’de lig şampiyonluğunun kazanılması halinde bile Pellegrini’nin görevine son verileceği, İnter’de de 3 kupayı birden kazansa dahi Mourinho’nun ayrılacağı savunuluyor. Temmuz 2012 sonuna kadar İnter’le sözleşmesi olan Portekizli teknik adamın ayrılmayı kafasına taktığı ve daha fazla beklemeyerek, bu hafta içinde Real Madrid ile anlaşmaya varmak istediği belirtiliyor.

Mourinho’nun gerek Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Barcelona maçında gerekse Roma’ya karşı oynanan İtalya Kupası finalinde yaptıklarının Real Madrid yönetimi tarafından hoş karşılanmadı ve Mourinho konusunda "şüphelerin olduğu" yazılıyor.

AA

Haberin Devamı