Ekonomi Realty World ödül dağıttı

Realty World ödül dağıttı

Paylaş
Realty World ödül dağıttı

Realty World Türkiye, emlak satış şampiyonlarını Kıbrıs'ta ödüllendirdi

Realty World Türkiye, başarılı emlak danışmanları ve brokerlarını ödüllendirmek için tüm ofislerini Kıbrıs'ta bir araya getirdi. Realty World Türkiye'nin 2011 hedeflerinin açıklandığı ve başarılı ofislerin ödüllendirildiği törene, KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar Onur Konuğu olarak katıldı.

Maliye Bakanı Tatar konuşmasında; "KKTC demek Türkiye demek burası hepimizin. Sizleri burada daha fazla görmek istiyoruz. Gelin güzel Kıbrıs'ımızda ofis açın, gayrimenkul edinin" dedi.

Haberin Devamı

2007 yılından bu yana Garanti Koza çatısı altında faaliyet gösteren Realty World Türkiye, 15-17 Mart tarihleri arasında Kıbrıs'ta kamp kurdu. Yaklaşık 300 broker ve emlak danışmanının Realty World Türkiye tarafından ağırlandığı Kıbrıs kampının ana teması "Doğru Danışman Fark Yaratır" oldu.

Broker ve danışmanların motivasyonlarını arttırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve eğlenceli vakit geçirmeleri için yoğun bir program uygulandı. Realty World Türkiye operasyondan sorumlu Garanti Koza Yönetim Kurulu üyesi Serhan Baykal, ödül töreninde yaptığı konuşmada; "Sektörde farklı bir yeri olan Realty World Türkiye, markalı emlak danışmanları arasında liderliğe doğru sağlam adımlarla ilerliyor. Bu yolda en büyük gücü, siz ofislerimizin başarılarından, sektöre yön veren yüksek standartlarda kaliteli hizmet anlayışınızdan alıyoruz. Realty World Türkiye olarak biz bu gücü, sizlere sunduğumuz imkanlarla desteklemeye çalışıyoruz. Örneğin; sizlerin daha başarılı olmasını sağlamak için Türkiye'nin en önemli yüksek öğrenim kurumu olan Boğaziçi Üniversitesi ile ortaklaşa uluslararası düzeyde bir eğitim programı uyguluyoruz." dedi.

Haberin Devamı

BASIN BÜLTENİ