Siyaset 'Recebin ayağını kaydıracağız'
Paylaş
'Recebin ayağını kaydıracağız'

Başbakan Erdoğan'a 'Recep Bey' diye hitap eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu dün Bursa'da köylülerle sohbet etti. Kılıçdaroğlu Koşuboğazı Köyü'nün yeni muhtarına “Öncekinin ayağını kaydırdın yani” diye espri yaptı. Köylüler “Sen de Recep'in ayağını kaydır” deyince Kılıçdaroğlu şu karşılığı verdi: Recebin ayağını kaydıracağız, ama bu size bağlı

'HAYIRLI OLSUN’

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Bursa ve ilçelerinde halka seslendi. Karacabey’de Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bin 500 kişiye hitap eden Kılıçdaroğlu, “CHP iktidarında çiftçi hakkını alacak. Size hakkınızı vermeyen, hakkınızı fazla gören AKP hükümetinden hesap sormaya var mısınız?” dedi. Kılıçdaroğlu, “Hesap sormak için az zaman kaldı. 12 Eylül geliyor. Oylarınız ‘Hayır’lı olsun diyeceğiz anlaşıldı mı? Bunu yaparsak ilk dersi vermiş olacağız” diye konuştu.

‘BU SİZE BAĞLI’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Karacabey’den Mustafakemalpaşa’ya bağlı Çeltikçi Beldesi’ne gitti. Çeltikçi’ye bağlı Koşuboğazı Köyü’ne uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu, yeni muhtara “Öncekinin ayağını kaydırdın yani” diye espri yaptı. Bunun üzerine köylüler, Kılıçdaroğlu’na “Sen de Recep’in ayağını kaydır” diye seslendi. Kılıçdaroğlu da köylülere “Recebin ayağını kaydıracağız, ama size bağlı” karşılığını verdi.

Haberin Devamı

‘RECEP BEY DUYSUN’

Kılıçdaroğlu, Çeltikçi Meydanı’nda düzenlenen mitingde ise şunları söyledi: Recep Bey’e hesabı çiftçi soracak. Mağduruz diye iktidar oldular, sonra mağrur oldular. Şimdi de size hükmediyorlar. Söz veriyoruz. Biz mağrur olmayacağız size hizmet edeceğiz. Recep Bey’in ezberi bozulacak. diğer Receplerin başımızın üstünde yeri var. Recep beyleri karıştırmayalım. Bizi Ankara ’daki Recep Bey duysun.

Işıl Arslan- Nail Kahraman/DHA