Siyaset Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'nde konuştu
Paylaş
Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'nde konuştu

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'nde halka hitap etti

İşte satır başları...

Haberin Devamı

-Uçakları zengin vasıtası olmaktan çıkardık. Türkiye'yi hızlı trenle biz tanıştırdık.

-Geleceğe doğru kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. 77 milyon bir olacağız, kardeş olacağız. Yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Biz yeni Türkiye dedikçe birileri rahatsız oluyor. Bu CHP'nin siyasi tarihi boyunca ortaya koyduğu bir eser var mı?

-Simav'ı biz hallettik, Van depreminde biz hallettik. 1 yılda. Niye? Biz bu millete sevdalıyız. Biz dertliyiz dertli. Bunların böyle bir derdi yok. Bunlar yan gelip yatsınlar o kadar. CHP sadece tek parti döneminde iktidar oldu. Geride gözyaşı bıraktı. Şu anda da cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi eski Türkiye'nin bu aktörleri bir araya geldiler. Dışarıdan ithal monşer bir aday dayattılar.

Haberin Devamı

-Milletten yiyecekler tokadı biliyorlar. Zaten kaybedecekler. En azından kendiniz aday olun da izzetinizle kaybedin. Pensilvanya bunlara geldi şunu aday gösterin dedi. İstanbul'daki o malum medya patronu geldi şunu aday gösterin dedi. Monşer sahaya çıktı. Her gün ayak üstü defalarca pot kırıyor. Sen bu ülkeye cumhurbaşkanı olacaksın İstiklal Marşı'nın on kıtasını bilmeyeceksin. Sana da yazıklar olsun seni aday gösterene de yazıklar olsun. Senin her yerin profesör olsa ne olur? Ben çarkçı Kemal'i tanımıştım ama şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı.

-Ben diyor iyi bir edebiyatçıyım edebiyatı iyi bilirim diyor. Konuştukça batıyor yeni bir yalanı daha.

-Klavuzu karga olanın...Konuştukça batıyor.

-CHP tabanından MHP tabanından bu adaya oy çıkmaz. Özellikle Kocaeli bu monşere oy vermez.

-Sandıkları patlatıyoruz, tarih yazıyoruz tarih.

- Tatil planları olanlar varsa onları erteliyoruz.

-12 yılda hizmet üstüne hizmet yaptık. Şu Kocaeli'ne yaptığımız toplam yatırım 13.5 katrilyon. Ulaştırma ve haberleşmede 5 katrilyon eğitimde 1 katrilyon 800 trilyon. Toplu konutta 1 katrilyon. Gençlik ve Spor'da 7 katrilyon. Enerji'de 670 trilyon. Aile ve sosyalde 538 trilyon.

-Kocaeli'yi her yere YHT ile bağladık. Hamdolsun bu hizmeti kazandırmak bize nasip oldu... Size yakışır bir hizmet.

-Kocaeli'ni tek koldan değil 2 koldan Marmara'ya bağlıyoruz. Kocaeli sanayisi ekonomisi için çok önemli olan büyük bir lojistik yatırımını Köseköy'e yapıyoruz.

Haberin Devamı

-Yeni Türkiye'ye pırıl pırıl, modern, insanı merkeze alan şehirler yakışır dedik bu vizyonla hareket ettik. Asma köprü inşaatı bittiği zaman İstanbul- İzmir 3.5 saate düşecek.

- 12 yılda sağlık alanında ülkemizin kaderini değiştirdik.

-Cumhurbaşkan'ı seçildiğim takdirde hiçbir projeden eksik kalmayacağım. Hepsini takip edeceğim.

-Hak'tan güç alarak halka hizmet etme şerefine nail oldum.

-Mutlaka sandığa gidin, oyunuzu kullanın. İlerde çocuklarınıza, torunlarınıza anlatacağınız şey. Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkan'ında benimde oyum var diyeceksiniz. Vesayete biz son verdik diyeceksiniz. Bizi bölmek isteyenlere karşı biz diyoruz ki biz yaratılanı severiz yaradan ötürü.

-Bunlar Camilerimizi kapattı bunlar Kur'anımızı yasakladı bunlar ne yüzle gelip sizden oy isteyecekler.

-Devlet içinde paralel devlet asla. Bunun bedelini ödeyecekler.

-Şimdiden 10 Ağustos seçiminde kullancağınız oyların hayırlı olmasını diliyorum.

Haberin Devamı