Yaşam Red Bull Canlı Sahne’de maNga rüzgarı

Red Bull Canlı Sahne’de maNga rüzgarı

Paylaş
Red Bull Canlı Sahne’de maNga rüzgarı

Türk rock müziğin sevilen gruplarından maNga online konserler serisi olarak düzenlenen Red Bull Canlı Sahne'nin dördüncü konuğu oluyor

Dört ayrı karakteri, dört ayrı müzik zevkini ve dört ayrı duruşu sergileyen, ismini Japon çizgi romanı geleneğinin ünlü ekolünden alan Rock grubu maNga 30 Kasım Perşembe günü online konserler serisi olarak düzenlenen Red Bull Canlı Sahne’nin dördüncü konuğu oluyor.

Saat 21.00’de başlayacak ve www.redbull.com/canlisahne adresinden canlı yayınlanacak özel konserde maNga’ya Türkçe rap müziğin yükselen yıldızları Anıl Piyancı, Fate Fat, Joker, Tankurt Manas ile DJ Hırs eşlik edecek. Müzik keyfini evinde yaşamak isteyenler ise bu özel konseri ekran başından izleyebilecek.

33 ÖDÜL ALDI

maNga grubu kuruldukları 2001 yılından bugüne 5 başarılı albüm ve birçok single’a imza atarak yurt dışındaki müzik makalelerine konu oldu. Ekip, 2010 yılında Norveç’te katıldıkları Eurovision Şarkı Yarışması’nda ikinci olarak Sertab Erener’den sonra Türkiye'nin aldığı en iyi dereceyi ülkemize kazandırdı. Sevilen grup ayrıca 16 yıllık birlikteliklerinde toplam 33 farklı ödüle layık görüldü.

Yıl sonuna kadar her ay başka bir ismin ağırlanacağı konserlere katılım kısıtlı sayıda olacak. Konserlere özel davetiyeler için seyircilerin sosyal medya hesaplarını takipte kalması gerekecek.



Haberin Devamı