Bilim - Teknoloji Redmi Note 5 Pro’nun Avrupa fiyatı!
Paylaş
Redmi Note 5 Pro’nun Avrupa fiyatı!

Xiaomi’nin geçtiğimiz ay Çin ve Hindistan’da satışa sunduğu Xiaomi Redmi Note 5 Pro sonunda Avrupa’ya da geliyor. Asya tarafında büyük ilgi ile karşılanan Redmi Note 5 Pro, özellikle fiyatıyla ilgi odağı olmuştu. Cihazın Avrupa fiyatı da geçtiğimiz gün netleşti

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan @Rquandt, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyatına ilişkin bazı bilgiler verdi. Rquandt, Redmi Note 5 Pro’nun Avruğa’da 230 euroluk etikete sahip olacağını açıkladı. Üstelik bu 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip olan modelin fiyatı.

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere Xiaomi, Redmi Note 5 Pro’yu iki farklı varyasyon halinde satışa sunmuştu. Bu varyasyonlardan 3GB RAM/32GB dahili depolama alanına sahip olanı Hindistan’da 175 euro’dan son kullanıcıya ulaştırılırken, 4GB RAM /64GB dahili depolama alanına sahip versiyon içinse 270 euro’luk bir bedel belirlenmişti.

Açık konuşmak gerekirse, Xiaomi’nin Redmi Note 5 Pro modelini, Avrupa’da Hindistan fiyatından 55 euro daha pahalıya satması biraz sürpriz oldu.

Şunu da dip not olarak hatırlatalım. Normal şartlarda Xiaomi Türkiye’de resmi olarak hizmet vermiyor. Fakat ithalatçılar vasıtasıyla bazı Xiaomi modellerinin ülkemizde satışı mevcut. Elbette bu satışlarda Xiaomi cihazları normal fiyatının biraz üzerinde bir etikete sahip oluyor. Dolayısıyla Xiaomi Redmi Note 5 Pro da önümüzdeki günlerde bu şekilde, internet üzerinden satışa sunulabilir.

Haberin Devamı