Serhan Sokulgan Referanduma inat Survivor
HABERİ PAYLAŞ

Referanduma inat Survivor

Haberin Devamı

Geçen pazar günü birçok aklı başında insan, geleceğini yakından ilgilendiren hatta kaderini belirleyecek referandum sonuçlarını dikkatle takip etti.

Referanduma inat Survivor

Haber kanalları dışında çoğu yerde seçim sonuçları anbean yayınlandı. O gün Survivor da geleneğini bozmadı, yayınına devam etti. Referandumdan sonra sosyal medyanın bir diğer gündemi Survivor oldu. Türkiye'nin büyük bir kısmı referandum sonuçlarına kilitlenmişken bir kısmı da pürdikkat Survivor'ı izledi.


STARLARIN COOL DAVRANMASI OUT


Bundan 2 sene önce tüm dünya starları dahil çok ortada gözükmeyenler ve cool davrananlar hep dikkat çekerdi. Yakından bakacak olursak Tarkan, Sezen Aksu,Ajda Pekkan çok görüntü vermez, konuşmaz ve sosyal medyada çok şey paylaşmazlardı. Bu durum son yıllarda çok değişti.

Referanduma inat Survivor

Ajda Pekkan'ın doğum gününde dostları ile paylaştığı bir fotoğraf ya da Tarkan'ın kamera gördüğünde kaçmadan cevap vermesi, insanlara daha sıcak geliyor ve daha çok hoşlarına gidiyor. Dünya starları bunu son 5 yıldır daha çok yapıyor. Mesela Madonna'nın bir arkadaşının doğum günü partisinde muzur bir şekilde pastanın fotoğrafını koyup "Şekersiz ve guletensiz iğrenç bir pastaydı" notu düşmesi herkese sempatik ve doğal geliyor.

NUSRET'İN BİTMEYEN REKLAM İŞTAHI


Nusret yaşadığı popülerlikten o kadar hoşnut olacak ki bu durumu devam ettirmeye baş koymuş. Ancak maalesef etlerle yaptığı şov videolarının suyu çıktı. Seçim sandığında zarfı popüler olduğu tuz serpme hareketiyle atması ve birçok yerde o şekilde haber olması artık sevimsiz duruyor.

Referanduma inat Survivor

Yaptığı işin başarısını şovla birleştirmesi tabii ki güzel ve ona yakışıyor. Ancak aynı hareketleri ısıtıp ısıtıp paylaşması kabak tadı veriyor.

BOĞAZ HATTI'NIN YENİ GÖZDESİ YENİKÖY


Boğaz hattında Bebek'ten sonra Arnavutköy de geçen yıl yükselişe geçmişti. Hudson, ANY Arnavutköy lokasyonu balık restoranları ile beraber iyice parladı. Emirgan'ın La Boom'u ve Gizli Kalsın'ı o şeridi daha da uzattı. Yeniköy geçen senelerde sadece balık restoranları ile gözdeyken şimdiler de birçok mekanla yükselişe geçti.

Referanduma inat Survivor


Pub'ları steak house'ları derken genç jenerasyonun buluşma noktası oldu. Hatta butik ve şık bir mekan olan 'Şakrak' isimli canlı müzik mekanı bile var. Yatırımcıların ilgisini çeken Yeniköy, lokasyon olarak şu an çok popüler bir hale geldi. Şehir merkezine uzak gibi gözükse de bu yaz Boğaz trafiğini en çok bu lokasyon sıkıştıracak gibi gözüküyor.

SON DÖNEM GÖZÜME TAKILAN MEKANLAR


BEYOĞLU'NUN TARİHİ PANOSU

Beyoğlu'nda dükkanlar, işletmeler bir bir kapanırken Tarihi Pano Şaraphanesi ayakta durmaya çalışıyor. 1898'de Panayot Papadulos isimli bir Rum tarafından kurulan bu büyülü atmosfer önünden her geçtiğimde bana çocukluğumu hatırlatıyor. Yüksek tavanı, içeride çalan inceden keman resitali belki de Beyoğlu'nu anımsatan tek güzel şey. 2000 ortalarında bir ara kapanan bu mekan, son 3 yıldır yeniden hizmet vermeye başladı.

Referanduma inat Survivor

Oyuncu ve yazar takımın sık ziyaret ettiği Pano'nun kendi ürettiği özel şaraplar da şahane. Kırmızı kabuklu, Paskalya yumurtalı peynir tabağı yıllardır değişmez. Dünya mutfağından da yemekler sunan Pano Şaraphanesi, Galatasaray'da aynı yerinde tarihi yaşatıyor.

Beyoğlu'nun simgesi haline gelip ruhunu yaşatmaya çalıştıran böyle atmosferleri ayakta tutmak aslında hepimizin sorumluluğunda.

BEBEK LOKAL

Bebek'de hemen Divan ve Baylan'ın sırasında konuşlanan Bebek Lokal geçen yıl açıldı. Denize sıfır olan Lokal gerçekten yaz ayları için bir nimet. Şu an başında Candan Topdemir'in olduğu Lokal, geçen hafta pazar seçim günü olmasına rağmen gayet kalabalıktı.

Referanduma inat Survivor

Dünya mutfağından yemekler sunan Lokal'in ambiyansı da çok keyifli. İstanbul trafiğinden bıkanlar için tekneyle ya da deniz taksiyle gelmek de mümkün.

Bebek Lokal yaz sıcağında İstanbul'da olup püfür püfür bir mekan arayanlar için çok cazip.

Referanduma inat SurvivorMADAM FERONIA

Topağacı Nişantaşı bölgesinde genelde pub'lar ve mahalle barları açılırken son zamanlarda dikkatimi çeken çok sıcak modern bir meyhane gözüme çarptı. Adı Madam Feronia. Arkadaşlarına mezeler ve yemekler yapmasıyla meşhur tasarımcı Çiğdem Sonkurt, bu hünerlerini herkesle paylaşmak istemiş olacak ki bu meyhaneyi açmış.

19 çeşit meze, 10 çeşit arasıcak ve ana yemeklerden oluşan zengin bir menüsü var. Yunan ve Girit mutfağının hakim olduğu Madam Feorina'da her şey günlük. Zeytinyağları kendi zeytin bahçelerinden; Gemlik'ten geliyor. Benim favorim midye sağanağı, acı sevdiğimden Madame ve Bezirgani. Bir ay önce açılmasına rağmen Feorina'nın birçok ünlü isim müdavimi olmuş. Hatta geçen gün İrem Derici mutfağa girip yakın dostlarına ve radyoculara kendi elleriyle dolma sarıp yollamış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder