Spor Reina transferde rekabet istedi

Reina transferde rekabet istedi

Paylaş
Reina transferde rekabet istedi

Liverpool'un İspanyol kalecisi Pepe Reina, kulübüyle sözleşmesini uzatmak istediğini, ancak Liverpool'un şampiyon olması için transferde rekabet etmesi gerektiğini söyledi

Reina, basına yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesini uzatmak için sözlü anlaşmaya vardığını ve gelecek ay formaliteleri tamamlamak istediğini belirtti.

Pepe Reina, "Anlaşmaya çok yakınız, çünkü bana çok iyi davrandılar ve bundan minnettarım. Yaklaşık 1 ay içinde her şey belli olur. Burada mutluyum kulüp de benden memnun" dedi.

Liverpool’a 2005’te Villarreal’den transfer olan Reina, takımının ligde şampiyon olabilmesi için Chelsea ve Manchester United gibi transferler yapması gerektiğini belirtti.

Reina, "Manchester ve Chelsea’nin yaptığı transferlerle rekabet edebileceğimizi ve transferlerde biraz daha fazla harcama yapabileceğimizi umuyorum.

Tek istediğim diğerleriyle rekabet edebilmek. Beni Liverpool’un ligde şampiyon olmasından başka bir şey heyecanlandırmaz" dedi.

Geçen yıl ligi 2. bitiren Liverpool, bu sezon da 30. hafta sonunda 5. sırada lider Manchester United’ın 15 puan gerisinde yer alıyor. Liverpool, 1990’dan beri ligde şampiyon olamıyor.

Haberin Devamı