Gündem Reklam panoları E-5'e uçtu

Reklam panoları E-5'e uçtu

Paylaş
Reklam panoları E-5'e uçtu

Çağlayan'da poyraz nedeniyle dün akşam D-100 karayoluna düşen reklam panolarını kaldırma çalışmaları gece saat 03.00 sıralarında tamamlandı. Kabataş iskelesinde ise içinde 8 kişinin bulunduğu lüks yat batma tehlikesi geçirdi

Şiddetli poyraz nedeniyle, Çağlayan’da büyük reklam panoları E-5 Karayolu’na uçtu. Olay, E-5 Karayolu’nun Edirne yönünde, Çağlayan mevkiinde meydana geldi. Saat 22.45 sıralarında, şiddetli poyraz nedeniyle yolun kenarındaki büyük reklam panoları yola savruldu.

Haberin Devamı

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım ekipleri sevk edildi. Polis tedbir amaçlı yolun 3 şeridini trafiğe kapattı, trafik tek şeritten verilmeye başlandı. Bu sırada E-5 Karayolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. İtfaiye ve Yol Bakım Onarım ekipleri de önce reklam panolarını vinç yardımıyla yolun kenarına itti. Daha sonra da panonun demirleri oksijen tüpüyle parçalara ayrılarak yol kenarından kaldırıldı. Çalışmalar gece saat 03.00’da tamamlanırken, trafik yeniden normale döndü.

KABATAŞ'TA LÜKS YAT BATMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

İstanbul'da etkili olan şiddetli poyraz nedeniyle Kabataş iskelesinde içinde 8 kişinin bulunduğu lüks yat batma tehlikesi geçirdi.

İstanbul'da gün boyu etkili olan şiddetli poyraz nedeniyle akşam saatlerinde Üsküdar iskelesinden hareket eden içinde 8 kişinin bulunduğu lüks yat, denizde motor bölümünden su almaya başladı. Yatın kaptanı rotasını hemen Kabataş'taki Kadıköy-Adalar iskelesine çevirdi. Lüks yattan inmeyi başaran 8 kişi durumu sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri bir kısmı suyun altında kalan yatın tamamen batmaması için iskeleye bağladı. Şiddetli poyrazın etkisi sürüyor.

Haberin Devamı