Dr. Haydar Dümen Rekor ne ise yarar?
HABERİ PAYLAŞ

Rekor ne ise yarar?

Haberin Devamı

Cinsellikten ne zaman söz açılsa erkekler aslan kesiliyor. Müthiş hikayeler, abartılı sayılarla kalkışılan rekor denemeleri anlatılıyor. O sohbeti dinleyen komplekse kapılıyor. Beyler, anlatılan her şeye inanmayın. Sayılara takılmaktan vazgeçin ve rekor peşinde koşmayın

BÖYLE SORU YOK!

O tadı alamıyorum

2.5 yıllık kız arkadaşımla düzenli olarak sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk. 5 ay önce ayrıldık, kimseden o tadı alamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP


‘Hiç kimsede gözüm yok, sen yanımda ol yeter...’ Hey aşk, ne kadar kör ve topalsın da sahiplerin farkında değil. Okuruma bakalım, 2.5 yıl düzenli haha hihi, ne ucu var ne dibi, kızın canına tak demiş, ailesi başına kaynar kazanı devirmiş. Bu bir tür aşk ise, aşk tatile çıkmış. Her şeyi yolda bırakmış. Ama bizim aşık durur mu?

Sırada bekleyenler de var. İlkinde ne buldun ki ötekilerde o tadı aradın? Kuru nohutu kavur, at ağzına ya da döv havanda ununu kaşıkla. Her yeri tat olsa neye yarar? Böylesine harcanan 2.5 yılda asıl önemlisi kızın ağzı yanar ki ne yanar! Okurum, elinde fener, gündüz de yanık kalsın. Ara, benzerini belki bulursun. En önemlisi de kendin çukura düşmeşsin.

GÜNÜN SORULARI

Acaba evlenince zevk alır mıyım?

24 yaşında kadınım. Sözlümle 1.5 yıllık ilişkimiz var. 8 ay önce ilişkiye girdik. İlişkiden zevk almıyorum. Sevgilim 1.68 boyunda, 90 kilo. Penisi 8 santim? Evlenince zevk alır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sen uçmuşsun farkında değilsin. Laf, teselli, akıl, yol gösterme hiçbir şey işe yaramayacak. Duygular kilitlenmiş, maceraperest ve de hayali kurguların için ben sana bir şarkı sözü yazayım. Sen bestele, günde 3-5 kere yanık yanık söyle. İşte şarkın: ‘Uçtun yine ey gönül uçtun/ Ne söz dinledin ne sustun / Uçarısın uçarı / Kurtulmaz elinde ne koşanı ne kaçanı / Akıl kapın kilitlenmiş / Ne söz ne nasihat dinlemiş/ Umrunda mı baban üzülmüş, anan inlemiş? / Uçmuşsun bir kere, gözyaşların olmuş dere...’

İşte Haydar Hoca’dan sana reçete. İster ez ez suyunu iç, istersen bu sevdadan vazgeç. Olmayacak duaya amin denilmez, hatır için çiğ tavuk eti yenilmez. İnsan etine gelince aman aman...

Bizimkisi ten uyuşmazlığı mı?

4 aylık evliyim. Eşimle ilişkide ten, ter kokusu veya kasık bölgesinden gelen kokulardan sertleşme bitiyor. Seksi severdim, soğudum. Bizimkisi ten uyuşmazlığı mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel çekicilik ve de ilişkilerde koku yani aroma tüm canlılarda iletişim ve seçimde çok önemli rol oynar. Her canlının kendine özel yaydığı bu kokuyu kendi türü çok iyi algılar. Bir tür yol gösterici harita gibi rol oynar. Cinsel uyaranı olduğu gibi tam tersi duyguları komaya sokan kokular da vardır. Bu durum böyle gitmez. Ancak bir önlem almadan, çözüm yolu bulamadan bu evlilik oyunbozanlık gibi böyle bitmez.

Konunun bilimsel uzmanları yanında, parfümeri piyasası da dolu dolu ürünler sunmakta insanoğluna. Kızın hayatıyla oynama, çünkü suçu yok. Manevi sorumluluk altına girme, her yolu dene. Sonuç alınmıyorsa tabii ki eşinin hayatıyla oynamadan çıkış yolu ara.

İlgimi kaybettim

19 yaşındayım, birçok kızla birlikte oldum. Birkaç aydır ilişkiye ilgim yok. Hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, perhize devam. Yaşının gerektiği duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi masaya oturmuşsun. En iyisi bir süre için diyete girmen. Kızlar sokakta dolaşan çekirge sürüleri değil, unutma.

Çok erken boşalıyorum

24 yaşındayım, erken boşalıyorum. Kız arkadaşımın elini tutsam bile hemen boşalıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, alışacaksın. Erken boşalma gençlerin çoğunda, evli erkeklerin hemen hemen yarısında var. Evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Heyecanlarına hakim olur, kız arkadaşınla birleşmeden önce yakın durmayı öğrenirsen sanırım biraz zaman kazanacaksın. Bu koşullarda ilaç olmaz.

Hemen kan geldi

Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girmek istedim ama daha vajinasını eller ellemez kan geldi. Acaba zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Yavrum, zarı bozulmadı ama ya adet dönemindeydi ya da heyecandan adet gördü. Tedirgin olma, ikide bir de acemi acemi kızların orasına burasına uzanma.

Sözde bakireymiş

25 yaşındayım. Sevgilim bana bakire olduğunu söylüyor ama biz ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce kız bakire değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, tek bir cümle: Kızlık zarı esnekti, kanamadı. Hepsi bu kadar basit.

Vajinismus muyum?

22 yaşında kızım, yakında evleneceğim. Nişanlımla ilişkiye girmek istedik, olmadı. Vajinismus muyum? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, hele evlen bakalım. Aceleye getirme. Şöyle 1-2 ay geçsin. Eğer dediğin çıkarsa merak etme sorunu hallederiz.

İnsan 9 kez boşalır mı?

27 yaşındaki iş arkadaşım bir gecede 9 kez boşalabildiğini söylüyor. Sizce mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki doğru. Bu neye yarar? Bana ne, sana ne okurum. Attı mı tuttu mu bu onun kendi bileceği iş. Sen yoluna, kendi doğruna bak.

Penisim daha uzar mı?

17 yaşındayım, penisim 13 santim. 1.83 boyunda, 78 kiloyum. Penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir. Sana da yeter. Kafaya takacak bir sorun yok. Aslanlar gibi boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama.

Orgazm olamıyorum

26 yaşındayım kadınım. 3 yıldır evliyim ve cinsellikten zevk almıyorum. Ayrıca ilişki sırasında canım çok yanıyor, orgazm da olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, acıdan kurtulmadan tabii ki orgazm olamazsın. O acıları yok ediyoruz.

Uzar mı, uzamaz mı?

18 yaşındayım ve 85 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali 10 santim. İleride uzar mı yoksa kilo sorunum yüzünden uzamaz mı?

CEVAP

Yavrum, uzayacağı kadar uzamış. Ne var ki kasık bölgendeki yağlar penisin üçte birini yutuyor. Dert etme, zayıfla, hayatın her bakımdan düzgün geçsin.

Sakıncası var mı?

38 yaşındayım. 3-4 ayda bir mavi haplardan kullanıyorum. Sakıncası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, o tür hapların zararı yok ama psikolojik bağımlılık kazanma.

Ya çocuğumuz olursa?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama o her gün birlikte olmak istiyor. Çocuğumuz olmasından çok korkuyorum. Ondan ayrılmayı bile düşünüyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ayırlabilirsen ayrıl. Çünkü bu işin sonu yok. Yaşanacaklar yaşanmış ama bunun bir adım ötesi tehlike çanlarının çalmaya başladığının işareti gibidir.

Ortaya çıkar mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zarının ne zaman bozulduğu muayene sonucu ortaya çıkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık bozulduktan sonra ilk bir haftada belli olur. Sonrası belli olmaz.

Sevgilim orgazm oldu ama...

Sürtünme yoluyla kız arkadaşımla ilişkiye girdik, acaba hamile kalır mı? Sevgilim orgazm oldu ama ben boşalmadım.

CEVAP

Değerli okurum, meni bacak arasına akmamışsa risk yok denecek kadar az. Ama sıfır değil. Çünkü yaramaz bir sperm kendine yol bulabiliyor. Çok dikkatli olun.

GÜNÜN SÖZÜ
Nankör, çıkar için en acımasız ama sıradan olaylar için fazla merhametli bir insandır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder