Dr. Haydar Dümen Rekora kosarken...
HABERİ PAYLAŞ

Rekora kosarken...

Haberin Devamı

Bir gecede çok ilişkiye girmeyi marifet saymayın. Erkekler kafalarını sayılara takmış olsalar da doğru yolda değiller. Siz rekora koştuğunuzu düşünürken kadını yolda bırakıyorsunuz. Beyler, erken boşalması olan tedavi görsün. Kadınınızı üzmeyin, mutsuz etmeyin

Orgazmdan alınan zevk fark eder mi?

27 yaşında, nişanlı kızım. Mastürbasyon yaparken zevk ile cinsel ilişkide yaşanan orgazm aynı mı? Yoksa ikisinden farklı şekillerde mi zevk alınır?

CEVAP

Değerli okurum, kişiden kişiye değişir. Ama şu kesin. Çoğu zaman klitoris orgazm özellikle genç kızlarda ya da cinselliğe hazır olmayan kadınlarda, bir bakıma erkekten yana beklediğini bulamayanlarda üstün gelir. İşin doğası vajinal orgazm yakalamak. Klitoris de o arada zevk odağı olarak kullanılabilir.

Kız arkadaşım ilişki öncesinden kasılıyor

25 yaşındayım. Kız arkadaşımda ilişki öncesi gerilme, titreme, kasılma ortaya çıktı. İlk ilişkisini benimle yaşadı ve ilk zamanlarda böyle bir sorun yoktu. Bunun nedeni ne olmuş olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, toplumsal baskılar ve korkular kızın bilinçaltını zorluyor. Sen doğru yoldasın. Kız arkadaşın düzelecek. Sabırlı ol. Baskı yapma. Şimdilik o kapı kapalı. Pencereden gir yani ruhunu kazan. Cinsellikten söz etmeden dokun, sarıl okşa. Fazla cinsel içerikli olmadan onun yanaklarını öp. Sana ısınsın. O kızı terk edersen harcamış olursun. İleride sorun çıkarsa yardımcı oluruz.

İkimiz de cinselliği yaşamak istemiyoruz

40 yaşında kadınım. 19 yıldır evliyim. Kocamla 2-3 aydır ilişkiye girmiyorum. Ne onun canı istiyor ne de benim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, at koşar, bir süre yorulur ve dinlenir. Ama yeniden koşar. Önemli olan bu dinlenme süresidir. 6 ay, 1 yıl dinlenirse tembelliğe alışır. Benim görüşüm dinlenme süresi 3 ay olabilir. 3 ay sonra yardım alınabilir. Fanteziler eşine yardım edebilir. O harekete geçerse belki sen ona uyabilirsin. Ufak geziler, romantik ortamlar hepsinin olumlu etkisi vardır.

Derdim cinsel organımın boyuyla

Benim derdim penisimin boyuyla. Penisim ereksiyon halinde 11 santim. Sizce bu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, kilon yerindeyse yeterli.Kilolu isen yeterlinin de biraz üzerinde, yani normal. Keyfine bak.

12 saatte 9 kez boşalmak mümkün mü?

Arkadaşım bir gecede yani 12 saatte 9 kez zorlanmadan boşalabildiğini söylüyor. Anlattıkları biraz uçuk ama sizce böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki doğru. Bu neye yarar? Nasrettin Hoca’ya “Bak bir tepsi baklava gidiyor” demişler. “Bana ne” diye yanıt vermiş? “Ama sizin eve gidiyor” dediklerinde “Sana ne” demiş? Yani buna benziyor. Bana ne, sana ne değerli okurum. Attı mı, tuttu mu bu onun bileceği iş. Sen kendi yoluna, kendi doğruna bak.

Doyumsuzluğumu nasıl yenerim?

Günde 2-3 kere ilişkiye giriyorum. Duş aldıktan sonra tekrar istiyorum. Bu da 5-6’yı buluyor. Doyumsuzluğum karşısında ne yapmam gerekiyor? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, perhiz denen bir şey var, perhiz. Perhiz için irade denen bir şey var. İrade için de güçlü kişilik denilen bir şey var. Üçünü yan yana getir bir kokteyl yap. Sabah-akşam birer bardak iç. Afiyet olsun.

Sakallarım çıkmadı

20 yaşındayım. Ergenliğe bir türlü giremedim. Ne sakal çıktı ne de penisimde bir değişiklik var. İntihar etmeyi bile düşünüyorum. Benden 5-6 yaş küçük olanların bile sakalları var. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sakalların erkeklikle bağlantısı yok. O bir ırk ya da genetik sorunu. Yumurtaların büyüklüğü bir badem kadarsa, kasık kılların çıkmışsa, penis fonksiyonların yerinde ise benden sağlam raporunu aldın. Buna rağmen daha kesin bir teşhis içindeysen bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına gidebilirsin. Bu kadar kolay yol varken intihar gibi yolları niye düşünüyorsun?

Eşimle bir kereden fazla birlikte olamıyorum

31 yaşında, 6 yıllık evliyim. Eşim ile birlikte olduğumuz zaman bir kereden fazla boşalamıyorum. Cinsel isteksizlik başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın fazlasını? Eşinle birleşmelerinde ortalama yarısında eşin orgazm oluyorsa bu bakımdan iyi ve doğru yoldasınız demektir. Formül: ‘Bir yap pir yap’.

Cinsel organım evlilik için yeterli mi?

23 yaşındayım. Penisimin sertleşmiş hali 9-10 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama evlendiğimde bir sorun yaşarım diye çekiniyorum. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin evliliği sürdürecek yeterlilikte. Ameliyatla 1-2 santim uzatılabilir. Evlilik için erken. Bu konuyu kafana takma. Birçok insan senin gibi. Çinlilerin, Japonların büyük çoğunluğu senin verdiği boyutlarda. Hepsi mutlu ve hayatlarını sürdürüyorlar.

Haftada 3-4 kızla oluyordum

24 yaşındayım, haftada 3-4 kızla birlikte oluyorum. Ama son 2-3 senedir bende ilişki sırasında erken boşalma ve isteksizlik var. 1-2 ay ilişkiye girmedim. Yeniden denediğimde yine aynı sorun oldu. Evlenince de aynı sıkıntıyı yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sonunda senin küçük kafanın aklı başına gelmiş. Önce sana mail atmış, anlamamışsın. Telefon etmiş, açmamışsın. Haykırmış, duymamışsın. Olacağın sinyalini vermiş, nihayet isyan bayrağını çekip şimdilik işi yavaşlatmaya geçmiş. Ardından grev gelecek!!! Senin kızlarla ilişkini de masaya yatıralım. Yediğin önünde, yemediğin ardında. Her alanda oburluk da başa bela. Aklın ve cinselliğin ise, kızlar için bir mezbaha. Geleni bıçak altına yatırırsan ruhun da isyan edecek. Neyse, ileride şikayetlerinin çoğu düzelecek. Ama evlendiğinde bu konuda başın mutlaka derde girecek. Çünkü alışmışsın cici mamaya, yazık olacak evleneceğin kadına.

Motorun ömrü erken tükenir mi?

19 yaşındayım. Cinsellik aklımdan hiç çıkmıyor. Her gün mastürbasyon yapıyor, bazen 2-3’e çıkıyorum. Fırsat buldukça da kızlarla ilişkiye giriyor ama doymuyorum. Motorun ömrü erken tükenir mi?

CEVAP

Bu yaşta öyle olur değerli okurum. Sanırım iş, aş, geçim ve seçim derdin de yok. Mastürbasyondan kitap, gazete okumaya da zaman bulamıyorsun. Geriye internet kalıyor. Orada da kadınmış, kızmış, aşkmış, ...miş, ...muşlardan gözünü alamıyorsun. Senin et motorunun şalteri ve dinamosu beynine bağlı. Beyin de 40 yaşından sonra seçici olur, sorun o zaman başlar. Özellikle gençlik ve kalite aranır. Ortam ve koşullar uygunsa, motorun ömrü uzar da tehlike motorun alıştığı yakıttadır. Mazota alışmışsa, süper benzini bile kabul etmez ve harekete geçmez. Bu nedenle şimdiden eylemi etten beyne taşı. Haftada iki kere de motoru kaşı.

Kız orgazm olamıyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sabah 8’den, akşam 6’a kadar aynı yatakta vakit geçiriyoruz, birlikte oluyoruz. Ama sevgilim bir türlü orgazm olumyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, senin yerine S.O.S, imdat diye bağırıyorum!!! Ne yapıyorsunuz? Hemen yatağınızı değiştirin. Uzun süre yatakta kala kala poponuz aşınır, yara bile açılır! Tıbbi yatak alın. Kız zevk almıyorsa sana ne! Kızın ruhunu sana okuyayım. Arkadaş “Atın karpuzu kemirmesi gibi ilişki istemiyorum. Bu karpuzun güzel bir tabağa konulmuşunu, biraz soğutulmuşunu bekliyorum. Karpuzun bile hangi aşamada nasıl yenileceğini öğren gel, gerisini bana bırak” diyor.

GÜNÜN SÖZÜ

En aldatıcı duygu sevgidir. Çünkü çok oynaktır. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder