Dr. Haydar Dümen Rekora mı koşuyorsunuz?
HABERİ PAYLAŞ

Rekora mı koşuyorsunuz?

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik denince sayılarla konuşuyor. Cinsel organın kaç santim, gecede kaç kez ilişkiye girdin, kaç mastürbasyon yapıyorsun gibi sorular soruyorlar. Beyler, neyin peşindesiniz? Rekor denemesine gerek yok. Önemli olan her iki tarafın da mutlu ve tatmin olduğu bir ilişki. Gerisi boş...

BÖYLE SORU YOK!

Çok küçük diye üzülüyorum

23 yaşındayım, bekarım. 2 yıldır her gün mastürbasyon yapıyorum. Penisim çok küçük. Evlenince sıkıntı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne kadar küçük? Sizlere göre 17 santimden aşağısı küçük. 15 santimden aşağısı ise adeta işe yaramaz, çürük gibi sayılıyor. Oysa bilim 17’nin üzeri büyük, 10-15 santim normal, 10 santimden aşağı olanlar da görevlerini yerine getirir diyor. Ancak bazı takviyeler de gerekiyor.

Hemen aklınız santime gitmesin. İyi huylu, sevişmesini bilen, kadının ruhunu anlayan, temiz, dırdırcı olmayan bir kimlikle fethedilmeyecek kale yoktur! Kadın ruhu santimlere göre mutlu olsaydı, şu pek işe yaramayan 20 santimin üzeri organa sahip olanlar bulunmaz Hint kumaşı gibi kendilerine değer biçerlerdi!!! Her gün mastürbasyon sorun yaratır, bunu iyi düşün.

Benim kuş çok dik başlı

Kuşum çok dik başlılık yapıyor. Annem kahvaltıya kaldırınca yataktan çıkamıyorum. Ne önerirsiniz? RUMUZ: ÇAKA DAYI

CEVAP

Hiçbir şey öneremeyeceğim delikanlı okurum. Yaşını yazmamışsın ama ben biliyorum. Daha 18’ine girmedin! Ben doğanın yasalarına karşı koyamam, koyabilseydim de ben bilirim diye ukalalık yapmazdım. Bunlar benim dışımda olaylar.

Bu nedenle her şeye de maydanoz olamam. Sabah sertleşmelerin uykuda baskı altında olmayan organın antrenmanıdır. Çok sıkılıyorsan uyandığın gibi yatakta biraz oyalanıver.

Annen sanırım farkındadır. Seninle yüz göz olmak istemez ama içinden “Benim oğlan azgının biri de demez, ah gençlik!” der. Onun derdi bu işin başına dert açmamasıdır. Babanla bunu konuşuyordur. Sendeki bu işlem kendi doğasına uygun. Saat gibi çalışıyor!!! Mastürbasyona esir olmazsan, onun düzenini de bozmazsan şimdilik işler iyidir iyi!!! Fazla yüz vermeden sür keyfini.

Kız arkadaşım beni neden terk etti?

43 yaşında, bekarım. Cinsel organım 11 santim, evlilikten korkuyorum. Kız arkadaşım cinsel organıma dokundu. Pantolon üzerinden küçüklüğünü anladı mı? Ayrıyız ve nedenini açıklamıyor. Derdime çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, derdin yok ki çare bulayım. Penis boyu normal. Organ olarak evlilikten korkmana sebep yok. Yaşın için soruyorsan evlenme vakti gelmiş ve geçiyor bile. Fazla zaman kaybı, evlilikte aleyhte işler. Sevgilinin düşündüğün nedenden senden uzaklaştığını sanmıyorum. Kızın yaşını da yazsaydın aydınlatıcı yanıt verirdim. Bırak giden gitsin, kararını kendi versin.

Hiçbir kadın, kız veya erkek ayrılık nedenini sevgilisine anlatmaz. Erkek, “Sana layık değilim” der. Kız sana “Sen olgun, bilgili ve ağırbaşlısın. Sana uyum sağlayamam, seni yorarım” deseydi sen bu maili göndermezdin. Kısa kesersek; gerçek burnunun dibinden geçiyor, yakala ve evlen.

Moralim bozuluyor

23 yaşındayım. Sevgilimle çok güzel bir birlikteliğimiz var. Ama ben ilişkiye girince çok erken boşalıyorum. Bu da moralimi bozuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olman gerekiyor. Ama ne zaman? Evlilik koşullarında. Yani evlilik ya da evlilik gibi sürekli bir birliktelik oluşunca.

Gebe mi, bakire miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama kan gelmedi. Adet günüm geçti. Acaba bakire miyim bir de gebe miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalma olasılığını bilemem. Kızlık zarın kanamadığına göre esnek zara sahipsin.

Günde 7 çok mu?

18 yaşındayım. Günde 7 defa mastürbasyon yapmak zararlı mı? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 7 az çocuğum 17’ye çık. Sen ne diyorsun? İşin gücün, aklın, mantığın, iraden sıfır mı? Yani seni ileride ahıra mı bağlayalım? Önce haftada 7’ye sonra ayda 7’ye in bakalım. İşte hesap, işte meydan.

Zararı var mı?

Piyasada satılan geciktirici spreylerin herhangi bir yan etkisi ya da zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Ama her ilaç akla geldiği zaman kullanılmaz.

Engel olamıyorum

19 yaşındayım, sekse çok düşkünüm. Günde en az 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Buna nasıl engel olabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, önce irade, sonra akıl. Daha sonra yöntem. Aklına gelince odayı terk et. Dışarı çık. Aileden birinin yanına git. Yapılacak bir iki iş yapılacak varsa, onları yap. Birileriyle ciddi konularda telefonla konuş. Üzüntülü şeyler düşün gibi gibi.

Kan geliyor

20 yaşındayım. Günde 4 defa mastürbasyon yapıyor, doymuyorum. Penisim kıpkırmızı oluyor ve kan geliyor. Bunun zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmasa bile hâlâ devam edecek misin? Ne anlama geliyor bu? Psikolojik yorumu iradesizlik, sekse düşkünlük ve takıntı. Delikanlım, seç, seç, seç al hangisi hoşuna gidiyor ve uyuyorsa. Haftada 2’ye indiriver, rahat et

5 kez boşalıyorlarmış

32 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise sadece 1 kere boşalıyorum. Sorun kimde? Bu durum bende saplantı haline geldi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sorun sendeki saplantı. Günde 1-2 bile çok. Bu da bilimin sana fermanı: Haftada 3’e inebiliyor musun? İşte o zaman her şey yolunda demektir. Bunun dışındaki sayılarla rekor mu kıracaksın? Her şeyi kararında bırakın.

Sivilce yapar mı?

17 yaşındayım. Günde 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararlarını bilmiyorum. Sivilce yapar mı, boyumun uzamasını engeller mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu sayı fazla diyorum size. Çıldırtmayın beni! Sivilce yapmaz. Bana göre boyunu da kısaltmaz ama her şeyin fazlası bir yerlerde düzeni bozar. Erken boşalmaya koşullar. Evlendiğinde de eşinden zevk alamazsın. İradenize hakim olun.

Bağımlı oldum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Bu bağımlılık haline geldi. Nasıl düzeltebilirim? Bir de bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli yavrum, zararın, senin iradenle savaşının yenilgisini kabul etmen. Azaltıver canım biraz. Yöntemi de kendin bul. Daha fazla ders çalış. Aklına geldiğinde kafandaki konuyu değiştir, harekete geç. Koş ya da ortamdan uzaklaş.

Sperm geliyor

20 yaşındayım, cinsel ilişkim olmadı. Sadece mastürbasyon yapıyorum, internette kızları görünce fena oluyorum, benden sperm geliyor. Acaba bende bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, sperm falan değil. Gelen, sizlerin de bildiğiniz zevk suyu denilen kayganlaştırıcı sıvı. Hiçbir zararı yok. O meni değil. Meni olmayınca içinde sperm olmaz.

Kremle esner mi?

24 yaşında kızım. Kızlık zarımın esneklik kazanmasını istiyorum. Krem sürerek kızlık zarımı esnetebilir miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, esneği esnek, serti serttir. Yani dudaklarını düşün, öyle. Ama dışarıdan ne kadar esnetirsen esnek, kanayacak olan kanar. Ne kadar sağlam tutmaya çalışsan, esneyen esner.

Kız ilişkiden korkuyor

19 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kız ilişkiye girmeye korkuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum korkmasın da ne yapsın? Sen kendini onun yerine koy. Bunca toplumsal korku birikimin üzerine bir de böyle büyük penisi ekle. Niyetin ciddi ise evlen, o zaman bir çözüm bulunur.

GÜNÜN SÖZÜ

Parası çok olan azlığından, insanlığı az olan çokluğundan söz eder. H.D.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder