Spor Rekorlarla veda

Rekorlarla veda

Paylaş
Rekorlarla veda

'Koç Fest Üniversite Spor Oyunları' Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde yapılan finallerle sona erdi. Milli atletlerimiz Halil Akkaş ile Eşref Apak finalleri rekorlarla süsledi

Bu yıl Trabzon Karadeniz teknik Üniversitesi’nden start alan ‘Koç Fest Üniversite Spor Oyunları’ Denizli Pamukkale Üniversitesi’ndeki muhteşem finalle sona erdi. 8 branşta, 100’den fazla üniversiteden gelen 3 bini aşkın sporcu fair play ruhuyla mücadele etti.

Haberin Devamı

Atletizmde 4 Üniversite Spor Oyunları rekoru kırıldı. 800 metre’de 2:05:60 ile Marmara Üniversitesi’nden Merve Aydın, Sırıkla Atlama’da 3,5 metre ile Gazi Üniversitesi’nden Ekin Kılıç rekor kırdı.

KUPAYI MUSTAFA KOÇ VERDİ

Dünya Atletizm Şampiyonası’nda final koşan ilk erkek Türk atlet olan Anadolu Üniversitesi’nden Halil Akkaş 3000 Metre Engelli’de 8:42:48 ile, 2004 Atina Olimpiyatları üçüncüsü Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden Eşref Apak da Çekiç Atma’da 73.96 metre ile rekor kırdı.

Futsal şampiyonu olan Gazi Üniversitesi Kız Takımı sporcularına kupa veren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Gençlerin sporculuk ruhunu ve bu ruhun özü olan kardeşliği birlik ve beraberliği, fair-play ruhunu üniversite yıllarında yaşayarak öğrenmelerini çok önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı